Μαρία Μπεκατώρου: Ποζάρει στην παραλία με κόκκινο μπικίνι και κόβει την ανάσα - Εντυπωσιακές φωτό
Showbiz

Μαρία Μπεκατώρου: Ποζάρει στην παραλία με κόκκινο μπικίνι και κόβει την ανάσα - Εντυπωσιακές φωτό

H Μαρία Μπεκατώρου λατρεύει το καλοκαίρι και συνεχίζει τις εξορμήσεις της στην παραλία και τώρα τον Σεπτέμβριο. Μπορεί το ημερολόγιο ήδη να γράφει 23/9 όμως η θερμοκρασίες επιτρέπουν ακόμη τις βουτιές.

Η παρουσιάστρια επέστρεψε τηλεοπτικά το απόγευμα της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου με το «The Chase» για μία ακόμη σεζόν στο Μεγάλο κανάλι. Το τηλεπαιχνίδι ήρθε για άλλη μία σεζόν στους δέκτες μας για να κερδίσει την κορυφή.

Η νέα εξόρμηση στην παραλία και το κόκκινο μπικίνι!

Η Μαρία Μπεκατώρου άδραξε την ευκαιρία να κάνει μία ακόμη εξόρμηση στην παραλία σήμερα, Σάββατο 23/9 και μάλιστα μοιράστηκε υλικό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια δημοσίευσε εικόνες στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει με το κόκκινο μπικίνι της, απολαμβάνοντας τις βουτιές της.

«Η ευτυχία έρχεται στο αλμυρό νερό και το καλοκαίρι συνεχίζεται», έγραψε η Μαρία Μπεκατώρου κάτω από τις φωτογραφίες της.

Δείτε τις εικόνες στην παρακάτω Gallery:

Πώς κατάφερε να χάσει 10 κιλά;

Η ίδια είχε πει σε συνέντευξη της: «Αυτό είχε να κάνει και με τη δουλειά. Σίγουρα ήθελα να χάσω βάρος και για εμένα, αλλά κάποια στιγμή είχα πάει να διαλέξω παντελόνια και δεν έβρισκα. Είχα μπροστά μου ένα σωρό από μαύρα παντελόνια και δεν μου έκανε κανένα! Τότε πήρα την απόφαση, αλλά δεν την ανακοίνωσα σε κανέναν. Ούτε στον Αντώνη έλεγα πολλά γιατί με νταντεύει», δήλωσε αρχικά.

Maria.jpg

Η παρουσιάστρια έκοψε «μαχαίρι» τα τηγανιτά και το αλκοόλ, δίνοντας περισσότερη έμφαση στα φρούτα και τα λαχανικά. «Άρχισα λοιπόν να τρώω λιγότερο και με διατροφή που έκανα μόνη μου πέτυχα το αποτέλεσμα που βλέπεις. Αποφεύγω τα γαλακτοκομικά και τη ζάχαρη. Μία στο τόσο μπορεί να φάω ένα γλυκάκι»,

Μέσα στην ημέρα φροντίζει να καταναλώνει πράσινο τσάι και χυμούς, που διατηρούν σε εγρήγορση τον μεταβολισμό της, με τα αποτελέσματα να τη δικαιώνουν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved