Ελένη Μενεγάκη: Τρεις φορές που εμφανίστηκε μελαχρινή στην τηλεόραση
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Τρεις φορές που εμφανίστηκε μελαχρινή στην τηλεόραση

Είναι η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης και έχει μετρήσει πολλά χιλιόμετρα στον αέρα. Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα πρόσωπο που έσπασε το γυαλί, μπήκε στο σπίτι των τηλεθεατών, τους έβαλε στον δικό της κόσμο και τους κρατάει για πάνω από τρεις δεκαετίες.

Είναι η πιο δημοφιλής παρουσιάστρια στη χώρα και είναι η πρώτη που χάραξε τον δρόμο για να βαδίσουν όλες οι άλλες.

Μία ακόμη τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε για την Ελένη Μενεγάκη κι εμείς βρήκαμε μερικές εμφανίσεις της στα πρώτα της βήματα που την είδαμε ως μελαχρινή.

menegaki

Ελένη Μενεγάκη

H «ωραία Ελένη», στις πρώτες της εμφανίσεις της στην τηλεόραση έκανε διαφημίσεις ενώ βρέθηκε να παίζει και σε βίντεο κλιπ. Ξεκίνησε τη καριέρα της ως παρουσιάστρια το 1991, από το κανάλι MEGA και την εκπομπή, «Κοκτέιλ», στο πλευρό του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη. Έπειτα, το 1992, έκανε ένα πέρασμα από τις σειρές «Αχ Ελένη» και «Τα Μπακούρια» ενώ συμμετείχε και στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca» ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Πολυχρονίου για δύο σεζόν.

eleni-menegaki.jpg

Το 1994, υπέγραψε συμβόλαιο με το κανάλι ΑΝΤ1 και πρωταγωνίστησε για δύο σεζόν στη σειρά «Πάτερ ημών» μαζί με τον Κώστα Καρρά. Επίσης, ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινός καφές», η οποία την ανέδειξε ως παρουσιάστρια και διήρκεσε δέκα χρόνια, προβάλλοντας έτσι το όνομα της περισσότερο στις ελληνικές οικογένειες. Παράλληλα, παρουσίαζε και τα Καλλιστεία ενώ έκανε προσκεκλημένη (γκεστ) εμφάνιση στις σειρές «Καραμπόλα» (1997) και «Νταντά για όλες τις δουλειές» (1998).

Ας δούμε παρακάτω τρεις εμφανίσεις της ως μελαχρινή:

1) Κοκτέιλ με παρουσιαστές τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη τον Νίκο Διαμανταρίδη και την Ελένη Μενεγάκη - 1991 MEGA

2) Μega Banga - 1993 MEGA

3) Τα Μπακούρια - 1992 ΑΝΤ1

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved