Μπαμπάς για τρίτη φορά ο Πέτρος Κουσουλός - Η φωτό αμέσως μετά τον τοκετό!
Showbiz

Μπαμπάς για τρίτη φορά ο Πέτρος Κουσουλός - Η φωτό αμέσως μετά τον τοκετό!

Πατέρας για τρίτη φορά έγινε απόψε (24/9) ο Πέτρος Κουσουλός

Ο δημοσιογράφος μαζί με τη σύντροφό του είχαν αποφασίσει να κρύψουν την ευχάριστη εξέλιξη στη ζωή τους μέχρι που όταν εκείνη ήταν οκτώ μηνών έγκυος αποκαλύφθηκε το γλυκό μυστικό τους.

Και πάλι όμως, ο Πέτρος Κουσουλός θέλησε να διατηρήσει χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή, αποφεύγοντας να μιλάει δημόσια για τις ευχάριστες εξελίξεις στη ζωή του.

«Πραγματικά είναι κάτι που είναι ιδιαίτερα συγκινητικό. Είναι ευτυχία να μεγαλώνει μια οικογένεια. Έχω ήδη δυο κόρες από τον πρώτο μου γάμο και τώρα έρχεται ένα νέο μωρό στην οικογένεια. Είναι κάτι πολύ ευχάριστο. ήταν μια προσωπική επιλογή να το κρατήσω μυστικό. Και στην Ευαγγελία (τη σύντροφό του) δεν αρέσει η έκθεση και όφειλα να το σεβαστώ αλλά ούτε και μένα μου αρέσει να προβάλλω την προσωπική ζωή μου. Προτιμώ να προβάλλω τη δουλειά μου» είχε δηλώσει πριν από λίγες μέρες ο Πέτρος Κουσουλός, ευτυχισμένος που θα υποδεχόταν την τρίτη κόρη του.

Να θυμίσουμε ότι ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης έχει ήδη δύο κόρες από τον πρώτο του γάμο ο οποίος έληξε πριν από λίγο καιρό.

Δείτε την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του αμέσως μετά τον τοκετό:

kousoulos.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved