Γάμος Αγγελόπουλου-Βαμβακούση: Το γλέντι με τον Τσαλίκη & το ψιλόβροχο που προκάλεσε αναστάτωση
Showbiz

Γάμος Αγγελόπουλου-Βαμβακούση: Το γλέντι με τον Τσαλίκη & το ψιλόβροχο που προκάλεσε αναστάτωση

Τα πάντα στη δεξίωση γάμου του Γιώργου Αγγελόπουλου με τη Δήμητρα Βαμβακούση ήταν προσεγμένα και στην παραμικρή λεπτομέρεια απόψε το βράδυ (24/9)...

Γιατί εκτός από τους τεράστιους μπουφέδες με φαγητά και γλυκές λιχουδιές, ο Γιώργος και η Δήμητρα είχαν φροντίσει ώστε να διασκεδάσουν με την ψυχή τους οι καλεσμένοι τους.

Στα decks μάλιστα ήταν η Ράνια Κωστάκη, καλή φίλη του Ντάνου ενώ όταν πήρε το μικρόφωνο ο Γιώργος Τσαλίκης το κέφι απογειώθηκε.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε με βίντεο που ανέβασε ο τραγουδιστής, οι νεόνυμφοι τον έβαλαν να καθίσει στο νυφικό τραπέζι, γεγονός που θεώρησε ιδιαίτερη τιμή ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ένα σύντομο ψιλόβροχο που αρχικά ανησύχησε τους νεόνυμφους που πίστεψαν ότι θα χαλούσε αυτή την όμορφη βραδιά, τελικά, δεν αποθάρρυνε κανέναν και όλοι έμειναν στη θέση τους για να απολαύσουν κεφάτες στιγμές μαζί με τους δύο ερωτευμένους.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο με το τρικούβερτο γλέντι που στήθηκε από τον Γιώργο Τσαλίκη ο οποίος χρειάστηκε μόνο να πάρει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει μεγάλες επιτυχίες και κεφάτα τραγούδια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved