Βίκυ Μαραγκάκη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την ηθοποιό! Παραμένει ολόιδια
Showbiz

Βίκυ Μαραγκάκη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την ηθοποιό! Παραμένει ολόιδια

Τη Βίκυ Μαραγκάκη την γνωρίσαμε τη δεκαετία του '90, μέσα από τους ρόλους της σε επιτυχημένες σειρές της εποχής ενώ την απολαύσαμε και στη Χολιγουντιανή παραγωγή «Το μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι».

Πλέον η ηθοποιός δεν κάνει τηλεόραση ωστόσο έχει αφιερωθεί στο θέατρο ενώ σπάνια θα τη δούμε σε εκδηλώσεις.

Αυτή τη φορά όμως έκανε την έκπληξη παρακολουθώντας στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά το υπέροχο έργο "Ο Κουρέας της Σεβίλλης" όπερα με μαριονέττες.

maragkaki-(7).jpg

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε πιο λαμπερή από ποτέ κι αν κάτι έχουμε να πούμε είναι πως η Βίκυ Μαραγκάκη παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει χρόνια από τότε που την απολαμβάναμε στη μικρή οθόνη, παραμένει ολόιδια.

Δες την στη gallery

«Δεν θα έλεγα ότι μου έχει λείψει η τηλεόραση, αλλά με χαρά θα έπαιρνα μέρος σε μία καλογραμμένη και καλογυρισμένη σειρά. Και ευτυχώς διαπιστώνω ότι υπάρχουν και πάλι τέτοιες σειρές στην Ελληνική τηλεόραση. Οπότε ναι, οι προτάσεις καλοδεχούμενες.

Δεν μου έχουν γίνει αξιόλογες τηλεοπτικές προτάσεις. Εδώ και καιρό. Δεν αποφεύγω πάντως την τηλεόραση, αν αυτό εννοείτε», έχει πει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της για τον λόγο που πλέον δεν τη βλέπουμε σε τηλεοπτικές παραγωγές.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved