Κλαίρη Νικολάου: Η σύζυγος του Κούλλη Νικολάου έκανε την πιο ανατρεπτική εμφάνιση σε βάφτιση
NDP photo agency
Showbiz

Κλαίρη Νικολάου: Η σύζυγος του Κούλλη Νικολάου έκανε την πιο ανατρεπτική εμφάνιση σε βάφτιση

Εντυπωσίασε άπαντες με την εμφάνισή της η Κλαίρη Νικολάου, σύζυγος του Κούλλη Νικολάου.

Το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά του, έδωσε το «παρών» στη βάφτιση της κόρης του Δημήτρη Παππά και της Άννας Μπεζάν.

Ο Κούλλης Νικολάου έχει συνεργαστεί με την Άννα Μπέζαν και διατηρούν πολύ καλές οικογενειακές σχέσεις, έτσι λοιπόν δεν θα μπορούσε να λείπει από το ευτυχές γεγονός.

20230924180732_1D8A1397.jpg

Εκείνη όμως που τράβηξε τα βλέμματα ήταν η σύζυγός του, Κλαίρη η οποία έκανε τη ποιο ανατρεπτική εμφάνιση. Για τη περίστασή επέλεξε ένα μίνι στενό φόρεμα σε ασημί απόχρωση και ιδιαίτερη ύφανση, το οποίο συνδύασε με sneakers.

Δες την στη gallery

«Γνώρισα τη γυναίκα μου στα 32.Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας και έγινα πατέρας στα 36 μου, πρώτα με τον Νεκτάριο μου. Σήμερα ο γιος μου είναι 16 χρόνων και η Ελένη μου 13. Νιώθω απόλυτα ευτυχής για αυτή μου την πορεία και εξέλιξη. Ό,τι πιο σημαντικό έχω στη ζωή μου είναι η οικογένειά μου και πιστεύω ότι το καθετί ήρθε στην ώρα του, στη στιγμή του, που λέμε.

1675213524843-326309662-d50d269d-koullis-nikolaou-gios.jpg

Η κάθε στιγμή που περνάμε μέσα από τα μεγάλωμα των παιδιών είναι διαφορετική. Με τον Νεκτάριο κάνουμε άλλα, άλλα με την Ελένη και αλλιώς περνάμε οι τέσσερις μαζί. Για παράδειγμα, τώρα μάθαμε να παίζουμε τάβλι με τον Νεκτάριο και με την Ελένη δεν σταματούν οι βόλτες που κάνουμε μαζί για να τα πούμε», έχει πει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved