Ιωάννα Τούνη: Αυτά είναι τα ετεροθαλή αδέλφια της - Η σχέση τους και η ομοιότητά τους!
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Αυτά είναι τα ετεροθαλή αδέλφια της - Η σχέση τους και η ομοιότητά τους!

Η Ιωάννα Τούνη την Παρασκευή 22/9 βάφτισε τον γιο της, Πάρη όμως είχε έναν ακόμα λόγο να είναι ευτυχισμένη καθώς είχε κοντά της τα ετεροθαλή αδέλφια της, τον αδελφό της Ντέιβιντ και την αδελφή της Λυδία

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη γιατί θα δω τα αδέλφια μου! Θα έρθουν για την βάφτιση. Για όσους με ακολουθείτε καιρό, θα γνωρίζετε πως έχω έναν αδελφό από Σουηδία και μία αδελφή από Ολλανδία! Είναι ετεροθαλή αδέλφια μου, από την πλευρά του μπαμπά και έχουμε να ειδωθούμε χρόνια» είχε γράψει σε story της η Ιωάννα αναμένοντας την άφιξη των δύο αδελφών της που πράγματι έφτασαν στην Αθήνα για τη βάφτιση του ανιψιού τους.

Ο Ντέιβιντ Μάγκνουσον ζει μόνιμα στη Σουηδία και είναι ιδιαίτερα εμφανίσιμος. Αγαπάει την Ελλάδα και με την πρώτη ευκαιρία την επισκέπτεται. Μάλιστα, τώρα που βρέθηκε στη χώρα μας για τη βάφτιση του μικρού Πάρη, επισκέφτηκε και το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη με την αδελφή του Ιωάννα, η οποία τον πείραζε λέγοντάς τον «τουρίστα».

Όσο για την αδελφή της Λυδία Λαμπ, είναι και εκείνη μία κούκλα και ζει μόνιμα στην Ολλανδία. Έχει μακριά ανοιχτόχρωμα μαλλιά και έχει λατρεία και εκείνη για την Ελλάδα. Μάλιστα, είχε φωτογραφηθεί με την Ιωάννα Τούνη στη Σαντορίνη με υπέροχα αέρινα φορέματα και με φόντο το ηφαιστιακό τοπίο.

Είναι πολύ δεμένοι όλοι τους, παρά το γεγονός ότι ζουν πολύ μακριά ο ένας από τον άλλον.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved