Γιώργος Αγγελόπουλος: Σπάνια καρέ που τραβήχτηκαν 15 χρόνια πριν σε club της Σκιάθου!
Showbiz

Γιώργος Αγγελόπουλος: Σπάνια καρέ που τραβήχτηκαν 15 χρόνια πριν σε club της Σκιάθου!

Γιώργος Αγγελόπουλος - Η 24η Σεπτεμβρίου ήταν η πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής του, την οποία δυστυχώς επισκίασε η απώλεια της μητέρας του μία μέρα μετά στις 25/9.

Η μητέρα του τηλεοπτικού «Ντάνου» δεν κατάφερε τελικά, να βγει νικήτρια από τη μάχη που έδινε και έφυγε από τη ζωη μια μέρα μετά από τον γάμο του με την Δήμητρα Βαμβακούση.

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Αφού μας ευχήθηκες κι είδες ότι έγινε ο γάμος μας, τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως έφυγες. Δεν έφυγες, γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου».

aggelopoulos-(1).jpg

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η σπάνια φωτογραφία του 15 χρόνια πριν!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μπήκε στη ζωή μας το 2017 και με την σαρωτική του νίκη στο Survivor έγινε ένα πρόσωπο που δικαίως βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο fan club και δεν ξεχνάει ποτέ το νησί του, τη Σκιάθο στο οποίο έζησε τα παιδικά του χρόνια.

aggelopoulos-(3).jpg

Γιώργος Αγγελόπουλος

Οι σπάνιες φωτογραφίες που θα δείτε στην παρακάτω Gallery τραβήχτηκαν περίπου 15 χρόνια πριν σε γνωστό club του νησιού των Σποράδων και στο πλευρό του βρίσκονται η Ελίνα Κέφη και η Χριστίνα Αλούπη.

Ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης πόζαρε με λευκό παντελόνι, ασορτί πουκάμισο, λευκό μοκασίνι, αλλά και καδένα στο λαιμό.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved