Γιώργος Αγγελόπουλος: Ραγίζει καρδιές το νέο μήνυμα μετά τον θάνατο της μάνας του
Showbiz

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ραγίζει καρδιές το νέο μήνυμα μετά τον θάνατο της μάνας του

Bαρύ πένθος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, αφού λίγες μόλις ώρες μετά τον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση, έφυγε από τη ζωή η μητέρα, Ράνια.

Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος Γιώργος Αγγελόπουλος μέσα από instastories.

«Μάνα μου. Όπως τόσα χρόνια έτσι και φέτος πάλεψες κυριολεκτικά με το θάνατο άλλους εννιά μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πως έφτασες ως εδώ. Αφού μας ευχήθηκες και είδες ότι έγινε ο γάμος μας τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως έφυγες. Δεν έφυγες γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου», έγραψε χαρακτηριστικά σε instastory του.

mana-giorgou-agelopoulou.jpg

Λίγες ώρες αργότερα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη μητέρα του και τη Δήμητρα Βαμβακούση και σχολίασε: «Ήσουν σπουδαία Μάνα και Άνθρωπος. Η αντίσταση σου, η επιμονή σου και η αξιοπρέπειά σου με δίδαξε. Καλό παράδεισο. Σε ευχαριστώ».

Να σας θυμίσουμε ότι την Κυριακή το βράδυ στη δεξίωση του γάμου του, είχε πει με τρεμάμενη φωνή: «Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για εμάς. Να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της μητέρας μου. Και εύχομαι όλα τα παιδιά να έχουν μητέρα σαν τη δική μου» και λύγισε.

Δείτε παρακάτω το νέο μήνυμα που δημοσίευσε

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved