Έφη Σαρρή: «Θέλω ο άντρας να υπακούει στις διαταγές μου & να λέει ‘yes, mam’»
Showbiz

Έφη Σαρρή: «Θέλω ο άντρας να υπακούει στις διαταγές μου & να λέει ‘yes, mam’»

Η Έφη Σαρρή μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την ηλικία της, τις πλαστικές επεμβάσεις, αλλά αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή. 

«Δεν έχω καμία σχέση με τις δουλειές του σπιτιού. Είμαι λίγο άγρια με τους βοηθούς μου. Αν θα έκανα γάμο θα ήταν κλειστός. Εγώ, ο γαμπρός και ένας μάρτυρας. Δεν είμαι ποτέ μονή στην προσωπική μου ζωή. Ένας άντρας μπορεί να εκνευριστεί με έμενα γιατί θέλω να γίνεται το δικό μου μόνο. Θέλω ο άντρας να ακούει τις διαταγές μου και να λέει ‘yes, mam’», είπε αρχικά η Έφη Σαρρή.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως, «εμμονικός θαυμαστής μπήκε ντυμένος ‘Έφη Σαρρή’ στο καμαρίνι και αυτό λίγο με τρόμαξε».

sarri-34.jpg

Για την ηλικία της που πάντα σχολιάζεται, είπε χαρακτηριστικά: «Η ηλικία είναι κάτι πολύ προσωπικό και δεν μπορώ να ακούω αηδίες. Διακωμωδώ το θέμα της ηλικίας μου και γι’ αυτό λέω κάθε φορά διαφορετική. Σήμερα είμαι 99 χρόνων».

«Φοβάμαι να κάνω πλαστικές επεμβάσεις, δε θέλω. Απέφυγα τη μητρότητα γιατί δεν ήθελα να μπω σε τόσο μεγάλη ευθύνη. Γύρω στα 22 μου, προχώρησα σε διακοπή κύησης. Δεν το μετάνιωσα, ήταν άσχημη στιγμή», υπογράμμισε.

«Ο Λάκης Λαζόπουλος για έμενα: ‘δεν είναι’. Δεν έχω συγχωρήσει τον Λάκη Λαζόπουλο. Είχα περάσει πολύ δύσκολα την περίοδο που με σατίριζε. Έφτασα μέχρι τα δικαστήρια για την σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου, άλλα δεν βρήκα το δίκιο μου», αποκάλυψε αναφορικά με την κόντρα της με τον Λάκη Λαζόπουλο.

«Έχω ξεκατινιαστεί με συντρόφους μου, έχω πετάξει τηλέφωνο, σταχτοδοχείο και ό,τι έβρισκα. Έχω χωρίσει γιατί ο σύντροφος μου δεν έκανε λεύκανση, ενώ του το ζήτησα. Κοιμάμαι πάντα μόνη μου, ποτέ δεν έχω κοιμηθεί με άντρα δίπλα μου», κατέληξε λέγοντας η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της που θα συζητηθούν

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved