Ναυπλιώτου: Καλεσμένη σε βάφτιση και εντυπωσίασε με την εμφάνισή της - Το φόρεμα που θα λατρέψεις
Showbiz

Ναυπλιώτου: Καλεσμένη σε βάφτιση και εντυπωσίασε με την εμφάνισή της - Το φόρεμα που θα λατρέψεις

Μια ακόμη απίθανη εμφάνιση έκανε η Μαρία Ναυπλιώτου!

Αυτή τη φορά η ηθοποιός μαγνήτισε τα βλέμματα με το φόρεμα που επέλεξε για βάφτιση σε νησί. Πιο συγκεκριμένα η Μαρία Ναυπλιώτου πρόσφατα βρέθηκε στις Σπέτσες καλεσμένη σε βάφτιση και όπως κάθε φορά έτσι και τώρα εντυπωσίασε με το στιλ της.

Για την περίσταση η Μαρία Ναυπλιώτου επέλεξε μάξι αέρινο φόρεμα στις αποχρώσεις του λευκού και του μπλε ενώ ολοκλήρωσε το σύνολό της με φλατ πέδιλα.

nafpliotou-(1).jpg

Μαζί της ήταν και η Ζέτα Δούκα, εξίσου εντυπωσιακή με την μπλε ολόσωμη φόρμα της.

Δες φωτογραφίες στη gallery

Όσο για τα μυστικά της;

«Επειδή είμαστε γυναίκες, η περιποίηση της επιδερμίδας μας έχει πολύ σημαντικό ρόλο. Η σωστή ενυδάτωση, το να αισθάνεσαι φωτεινό το πρόσωπο σου, το να φοράς μια κρέμα που εσύ αισθάνεσαι ότι σου κάνει καλό, όλα αυτά είναι μικρές απολαύσεις, μικρές πολυτέλειες που πάνε χέρι χέρι μαζί με τα σοβαρά, τα ουσιαστικά, τα δύσκολα, τα χαρούμενα, τα λυπημένα. Αυτά μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι είναι επιπόλαια ή επιφανειακά. Όμως δεν είναι. Είναι πολύ σημαντικά κομμάτια που μας επιτρέπουν να είμαστε με καλή διάθεση, να κρατάμε ψηλά το ηθικό μας και την αισιοδοξία μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο σήμερα. Γιατί μόνο έτσι μπορούμε να παλέψουμε το αύριο όσο δύσκολο ή αβέβαιο είναι αυτό», έχει πει η ίδια στο Elle.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved