Κώστας Δόξας: Πήρε αναβολή η δίκη! «Καλό θα ήταν να είχαμε επαφές με την πρώην σύζυγό μου»
Showbiz

Κώστας Δόξας: Πήρε αναβολή η δίκη! «Καλό θα ήταν να είχαμε επαφές με την πρώην σύζυγό μου»

Super Κατερίνα: Τέλος δεν έχει η δικαστική διαμάχη του Κώστα Δόξα με την πρώην σύζυγό του ενώ η δίκη πήρε αναβολή χθες 25/9, λόγω προβλημάτων υγείας που επικάλεστηκε η άλλη πλευρά.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Alpha και αναφέρθηκε και στην κόρη του που έχει μεγαλώσει και αντιλαμβάνεται πλέον όλα όσα συμβαίνουν.

«Δυστυχώς η διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι πολύ μεγάλη και πιστεύω ότι θα έχει αίσιο τέλος. Η επόμενη δικάσιμος ορίστηκε για τις 15 Δεκεμβρίου και ελπίζω να γίνει. Εμείς θα είμαστε εκεί. Καλό θα ήταν να είχαμε επαφές με την πρώην σύζυγό μου και να υπήρχε συνεννόηση, γιατί υπάρχει ένα παιδί. Υπάρχει η Σοφία και πρέπει να συννενοούμαστε. Κάνω τα πάντα, είμαι κάθε βδομάδα στη Θεσσαλονίκη για το παιδί. Ευτυχώς υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις που το ορίζουν κι αυτό», είπε αρχικά ο Κώστας Δόξας και συνέχισε:

doxas.jpeg

«Η Σοφία αντιλαμβάνεται, ακούει και μου τα λέει. Παρόλα αυτά είναι δυνατό παιδί, έχει τη δική της κρίση. Καλό θα ήταν τα παιδιά να ασχολούνται με άλλα πράγματα, δυστυχώς εμείς οι μεγάλοι λόγω εγωισμού τους προκαλούμε διάφορα. Καλό θα ήταν να ήμασταν πιο ώριμοι. Κατά καιρούς με ρωτάει διάφορα πράγματα, αρκετά περίεργα. Όμως της λέω την αλήθεια, μόνο έτσι ξέρεις ότι είσαι εντάξει απέναντι στο παιδί σου».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved