Νίκος Γαλανός: Η αγωνία για τη Γη της Ελιάς, ο παροξυσμός για την Αλίκη & ο θαυμασμός των γυναικών
Showbiz

Νίκος Γαλανός: Η αγωνία για τη Γη της Ελιάς, ο παροξυσμός για την Αλίκη & ο θαυμασμός των γυναικών

Ο Νίκος Γαλανός βρέθηκε καλεσμένος στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» και μίλησε για όλα!

Η αγωνία για τη Γη της Ελιάς, ο παροξυσμός για την Αλίκη και ο θαυμασμός των γυναικών

«Έχουμε κι εμείς μία αγωνία πώς θα πάμε. Φέτος ο τρίτος κύκλος θα είναι εκπληκτικός με πολλές εναλλαγές, απρόοπτα, ίντριγκα και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον» είπε για την σειρά ο Νίκος Γαλανός.

Galanos-1.jpg

«Aυτό που γίνεται με την ”Γη της ελιάς” δεν το έχω ξαναζήσει»

Για τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν στα επόμενα επεισόδια σχολίασε ο αγαπημένος ηθοποιός ότι το σασπένς είναι από πού ήρθε ο πυροβολισμός αποκαλύπτοντας: «Βλέποντας ότι έχουν αρπάξει το γιο μου και τον απειλούν τρέχω σε ένα χώρο στην κρεβατοκάμαρα που έχω κρυμμένο ένα όπλο δικό μου και πυροβολώ εγώ, ο Ισίδωρος».

«Αυτό που γίνεται τώρα με την ”Γη της ελιάς” δεν το έχω ξαναδεί, όσον αφορά εμένα. Όπου πήγαινα το καλοκαίρι όλοι με ρωτούσαν πότε θα ξεκινήσει η σειρά».

Galanos-2.jpg

Ερωτηθείς αν στην επαγγελματική του πορεία έχει γίνει δέκτης ακραίων εκδηλώσεων θαυμασμού σημείωσε: «Μου έχουν συμβεί πολλές φορές, αλλά έχω δει και σε συναδέλφους στο θέατρο να συμβαίνουν ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού. Αυτό που γινόταν από τους θαυμαστές της Αλίκης δεν το έχω ξαναδεί. Δεν ήθελαν μόνο να εκδηλώσουν τον θαυμασμό τους, αλλά ήθελαν και να την ακουμπήσουν».

«Έχω νιώσει τον θαυμασμό των γυναικών»

1675189068366-973398345-Galanos-4.jpg

Ειδικά για τις εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχθεί στην πορεία της ζωής του από τις γυναίκες ανέφερε: «Έχω νιώσει τον θαυμασμό των γυναικών. Και σήμερα στα μεγάλα μου έχω πολλές περιπτώσεις κυριών που έρχονται και μου λένε ”ήμουν τότε ερωτευμένη μαζί σου” κι είχαν αφίσες στο δωμάτιο τους».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved