Μαριάντα Πιερίδη – Δημήτρης Κατριβέσης: Δεν μένουν μαζί και δεν έχουν καμία επικοινωνία
NDP photo agency
Showbiz

Μαριάντα Πιερίδη – Δημήτρης Κατριβέσης: Δεν μένουν μαζί και δεν έχουν καμία επικοινωνία

Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρη Κατριβέσης δεν μένουν πια μαζί!

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο σεφ βρίσκεται στην Αθήνα και δεν έχει έρθει σε καμία επικοινωνία με την τραγουδίστρια.

Συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ που δόθηκε στον αέρα του Πρωινού αναφέρθηκε: «Δεν είναι και πολύ καλά τα πράγματα. Περιμέναμε πως όταν επιστρέψει ο Δημήτρης Κατριβέσης το ζευγάρι θα ερχόταν σε μια επικοινωνία. Δεν πήγε στο σπίτι του, δεν ήρθε σε καμία επικοινωνία, από κοντά, το ζευγάρι. Δεν μένουν μαζί, δεν συζήτησαν τα όσα ακούμε τόσο καιρό και όσα λέγονται και από τις δύο πλευρές. Το μόνο που συζήτησαν από το τηλέφωνο είναι οι επαγγελματικές τους σχέσεις, γιατί έχουν κάποιες επιχειρήσεις από κοινού».

1695202581406-588299295-pieridi-katrivesis-(2).jpg

Και ο Γιώργος Λιάγκας είπε για την κρίση στον γάμο της Μαριάντας Πιερίδη με τον Δημήτρη Κατριβέση: «Εύχομαι να υπάρχει η καλύτερη δυνατή λύση. Πολλές φορές η καλύτερη δυνατή λύση είναι ο χωρισμός, άλλες φορές είναι η επανένωση. Η ζωή έχει δείξει, δεν μιλάω για τους συγκεκριμένους, πως όταν ραγίζει το γυαλί, ακόμα και να ξανακολλήσει, σίγουρα θα ξανασπάσει. Αν ένας άνθρωπος κάνει κάτι μια φορά και τον συγχωρήσεις, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα το ξανακάνει. Γενικά το λέω, δεν ξέρω κάτι».

Δείτε παρακάτω το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από το Πρωινό και δείτε στην παρακάτω gallery την τελευταία τους δημόσια εμφάνιση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved