Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Στη φόρα τα λόγια που αντάλλαξε με τον Αγγελόπουλο στον γάμο του με τη Βαμβακούση
Showbiz

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Στη φόρα τα λόγια που αντάλλαξε με τον Αγγελόπουλο στον γάμο του με τη Βαμβακούση

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν καλεσμένη στον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου με την Δήμητρα Βαμβακούση, που έγινε την Κυριακή στο ιερό ναό των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τόνισε στην Ελένη Μενεγάκη: «Πώς μας την έφερε έτσι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και παντρεύτηκε… και παντρεύτηκε πριν από εμένα»!

1695637907406-353000521-agelopoulos-vamvakousi999.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Είμαι χαρούμενη για τον Γιώργο γιατί βρήκε πραγματικά μία κοπέλα που… αυτό που μου είπε και στον γάμο «είναι το τυχερό μου….» και είναι χαρούμενος σε συνθήκες που μπορούσε να εμφανίσει τα συναισθήματά του, γιατί ξέρουμε όλοι για την απώλεια της μητέρας του» με την Ελένη Μενεγάκη να αναφωνεί «τι λες τώρα;»

Και πρόσθεσε: «Προσπαθούσε να είναι χαρούμενος και να σταθεί σε αυτή την περίσταση…».

1695638027284-863621624-agelopoulos-vamvakousi-kentriki.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι στις πρώτες δηλώσεις του μετά τον γάμο ο Ντάνος είπε: «Ο λόγος που είμαστε εδώ δεν είναι για να κάνουμε δηλώσεις. Είμαστε γιατί σεβόμαστε τον κόπο σας και τη δουλειά σας και ευχαριστούμε πάρα πολύ που είσαστε κοντά μας. Όποιος έχει παντρευτεί καταλαβαίνει. Το να πατήσει η νύφη το πόδι είναι κόλπο. Είναι οδηγία του Ευαγγελίου να φοβάται τον άντρα, που σημαίνει να τον σέβεται και να τον αγαπάει, όπως και ο άντρας. Αυτό είναι καθαρά. Είμαι χαρούμενος που πήγαν όλα καλά ως τώρα»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Ελένη με τα όσα είπε η Ευρυδίκη για τον γάμο του νικητή του πρώτου survivor

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved