Αποκλειστικό: Μπαμπάς για τρίτη φορά ο Ηλίας Βαλάσης!
Showbiz

Αποκλειστικό: Μπαμπάς για τρίτη φορά ο Ηλίας Βαλάσης!

Χαρά και ευτυχία στην οικογένεια του Ηλία Βαλάση.

Ο ηθοποιός σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά. Η όμορφη σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο και υγιέστατο κοριτσάκι πριν από μερικές ημέρες!

Όλα πήγαν καλά τόσο για τη μαμά όσο και για το μικρό πριγκιπισσάκι που ήρθε και έφερε δάκρυα χαράς στους δυο γονείς αλλά και στα δυο υπέροχα αγόρια της οικογένειας.

valasis-(5).jpg

«Έχω τραβήξει φοβερό βίντεο με την αντίδραση των παιδιών. Τους είπα: “Καθίστε απέναντι να σας πω κάτι: Η μαμά είναι έγκυος….” Παύση, ακίνητοι»... Τι έγινε ρε παιδιά λέω, σας είπα κάτι… Η μαμά είναι έγκυος. “Ξέρεις τι θα του κάνω εγώ του παιδιού; “λέει ο μικρός και κοιτάζει τον μεγάλο ο οποίος απαντά: “Εγώ δεν θα του κάνω τίποτα”», είχε εξομολογηθεί ο ηθοποιός πριν από μερικούς μήνες σε τηλεοπτική εκπομπή.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη φετινή σεζόν θα απολαύσουμε τον Ηλία Βαλάση στην μεγάλη παραγωγή του Alpha «Το Προξενιό της Ιουλίας», που κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτώβρη ενώ παράλληλα θα κάνει και θέατρο.

Για τρίτη συνεχή χρονιά, το βραβευμένο θεατρικό έργο του Γιάννη Τσίρου, «Αξύριστα Πηγούνια», παρουσιάζεται στο θέατρο Μικρό Χορν, σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη! Το έργο τιμήθηκε με το A΄ βραβείο νέου συγγραφέα το 2004 από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Από εμάς τις πιο θερμές ευχές μας! Να τους ζήσει!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved