Γιώργος Αγγελόπουλος: Το τάμα για τη μητέρα του και ο θρήνος για την απώλεια της στο νησί
Showbiz

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το τάμα για τη μητέρα του και ο θρήνος για την απώλεια της στο νησί

Τάμα για την υγεία της μητέρας του, λέγεται, πως είχε κάνε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. 

Στη Σκιάθο θα πουν αύριο το μεσημέρι (29-09) φίλοι και συγγενείς το τελευταίο αντίο στη μαμά του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα ταξιδέψει από την Αθήνα στη Σκιάθο αύριο συνοδεύοντας την στο τελευταίο της «ταξίδι» ενώ στο νησί όλοι είναι συγκινημένοι και θρηνούν για την απώλεια της Ουρανίας Σουλτάνη.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2892023-115348-pm.jpg

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, λέγεται πως ο Ντάνος το 2020 είχε κάνε τάμα στην Ιερά Μονή της Ευαγγελίστριας και δώρισε την η εικόνα της Παναγίας της Εικονίστριας για την υγεία της μαμάς του.

Δες το απόσπασμα

«Μάνα μου. Όπως τόσα χρόνια έτσι και φέτος πάλεψες κυριολεκτικά με το θάνατο άλλους εννιά μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πως έφτασες ως εδώ. Αφού μας ευχήθηκες και είδες ότι έγινε ο γάμος μας τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως έφυγες. Δεν έφυγες γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου», είχε γράψει χαρακτηριστικά σε instastory του.

mana-giorgou-agelopoulou.jpg

Λίγες ώρες αργότερα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη μητέρα του και τη Δήμητρα Βαμβακούση και σχολίασε: «Ήσουν σπουδαία Μάνα και Άνθρωπος. Η αντίσταση σου, η επιμονή σου και η αξιοπρέπειά σου με δίδαξε. Καλό παράδεισο. Σε ευχαριστώ».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved