Το ηλεκτρίκ κοστούμι της Καραμπέτη, το extreme σύνολο της Κατερίνας Μαούτσου και η Τζούλη Αγοράκη
Showbiz

Το ηλεκτρίκ κοστούμι της Καραμπέτη, το extreme σύνολο της Κατερίνας Μαούτσου και η Τζούλη Αγοράκη

Εμφανίσεις με γούστο, σύνολα πολύπλοκα αλλά και πρόσωπα που σπάνια κάνουν δημόσιες εξόδους.

Αυτά και άλλα τόσα εντοπίσαμε την πρώτη ημέρα του 29ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας που πραγματοποιήθηκε στο Παλλάς.

IMG_5426.jpg


Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv ήταν εκεί και απαθανάτισε όλους όσοι έδωσαν το «παρών». Ανάμεσά τους η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη με ένα απίθανο ηλεκτρίκ κοστούμι που αναδείκνυε την σιλουέτα της, την Κατερίνα Γερονικολού με σικάτη ολόσωμη φόρμα, την Τόνια Σωτηροπούλου με μαύρο κοστούμι και τη Βαλέρια Χριστοδουλίδου με σατέν μάξι φόρεμα. Είδαμε βέβαια και σύνολα κάπως «πειραγμένα» όπως για παράδειγμα αυτό της Κατερίνας Μαούτσου αλλά και της Τζούλη Αγοράκη.

Δες φωτογραφίες στη gallery

To 29ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας κάνει πανηγυρική έναρξη την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στο ΠΑΛΛΑΣ, με δύο πολυαναμενόμενες πρεμιέρες- δυο ιστορίες αγάπης, την πιο πρόσφατη δημιουργία του Πέδρο Αλμοδόβαρ με τίτλο STRANGE WAY OF LIFE και γοητευτικούς πρωταγωνιστές τους Πέδρο Πασκάλ και Ίθαν Χοκ, έναν μικρού μήκους θησαυρό που αποθεώθηκε στο Φεστιβάλ Καννών, και τις ΠΕΡΑΣΜΕΝEΣ ΖΩΕΣ (PAST LIVES) της Σελίν Σονγκ, το θαυματουργό ντεμπούτο που συγκέντρωσε τις καλύτερες κριτικές της χρονιάς παγκοσμίως και το οποίο ετοιμάζεται, σύμφωνα με τα προγνωστικά, να διεκδικήσει τα Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας και Πρωτότυπου Σεναρίου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved