Πέτρος Ίμβριος: «Έχω βάλει πολύ κόσμο στη θέση του και λεκτικά από το μικρόφωνο και από κοντά»
Showbiz

Πέτρος Ίμβριος: «Έχω βάλει πολύ κόσμο στη θέση του και λεκτικά από το μικρόφωνο και από κοντά»

Το περιστατικό που συνέβη στον Νίκο Οικονομόπουλο ο οποίος θύμωσε με κάποιον πελάτη που του πέταξε στο πρόσωπο δίσκο με γαρύφαλλα, θέλησε να σχολιάσει, ανάμεσα σε άλλα, ο Πέτρος Ίμβριος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν. Ο τραγουδιστής ρωτήθηκε αν είχε ο ίδιος κάποιο ατύχημα στην πίστα. 

Είχες ποτέ κάποιο ατύχημα στην πίστα;

Μου έχουν πετάξει κατά λάθος μαζί με τα γαρύφαλλα, τασάκια, πιρούνια και διάφορα αντικείμενα. Ευτυχώς δεν έχω πάθει κάποιο τραύμα. Μια φορά βέβαια είχα πάει να δω τον Βαλάντη στη Θεσσαλονίκη και το ίδιο βράδυ συνέπεσε να είναι εκεί ο Μενιδιάτης και ο Στάμος. Μας ανέβασε όλους ο Βαλάντης στο πάλκο και κάποιος πέταξε έναν πλαστικό δίσκο με λουλούδια και χτύπησε τον Βαλάντη στο κεφάλι. Κόπηκε και έτρεχε αίμα. Έφυγε για 5 λεπτά, συνεχίσαμε εμείς το πρόγραμμα και όταν γύρισε φόραγε κράνος μηχανής. Τότε είπε στο μικρόφωνο «πέτα τώρα να δεις αν θα πάθω τίποτα ή όχι».

petros_imvrios_survivor.jpg

Πέτρος Ίμβριος

-Είδαμε και τον Νίκο Οικονομόπουλο πρόσφατα να θυμώνει με κάποιον θαμώνα που του πέταξε στο πρόσωπο δίσκο με γαρύφαλλα. Εσύ έχεις θυμώσει;

Εξαρτάται από το αν ο άλλος το κάνει με πρόθεση ή κατά λάθος. Κάποιοι λόγω του χαρακτήρα τους, του ποτού δεν ξέρω, είναι άξεστοι και πετάνε τα λουλούδια με πολύ μίσος στο κεφάλι του καλλιτέχνη. Αυτό δεν είναι πολιτισμένη συμπεριφορά. Υπάρχουν και άλλοι που τα πετούν στα πόδια μας, με σεβασμό και εκεί δεν έχω να πω κάτι. Έχω βάλει πολύ κόσμο και εγώ στη θέση του και λεκτικά από το μικρόφωνο και από κοντά. Επειδή ο άλλος ήρθε να μας δει να τραγουδάμε, δεν σημαίνει ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει Δεν είμαστε αντικείμενα οι καλλιτέχνες.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved