Μαυρικίου: «Ανακαλύψαμε μία δυσλειτουργία στην μιτροειδή βαλβίδα της καρδιάς»-Φώτο από το νοσοκομείο
Showbiz

Μαυρικίου: «Ανακαλύψαμε μία δυσλειτουργία στην μιτροειδή βαλβίδα της καρδιάς»-Φώτο από το νοσοκομείο

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έκανε μία ανάρτηση στο Instagram μετά την περιπέτεια υγείας του.

Ο θεατρικός παραγωγός, ο οποίος είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, είναι καλύτερα στην υγεία του και με μακροσκελή του ανάρτησή αναφέρθηκε και στην περιπέτεια με την υγεία του.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Αγαπημένοι μου καλημέρα, όπως ξέρετε οι τελευταίες μέρες ήταν για μένα δύσκολες...έφτασα κάποια στιγμή να ζω με 38 παλμούς χωρίς αισθήσεις... Οι πληγές του παρελθόντος είναι τα παράσημα του μέλλοντος. Σας ευχαριστώ για την ανιδιοτελή αγάπη, τα χιλιάδες μηνύματα με τις θερμές ευχές και την υποστήριξη σας για ακόμη μία φορά. Όσον αφορά κάποιους πικρόχολους είναι η τελευταία φορά που επέτρεψα σε κακεντρεχή σχόλια να με πικράνουν.

mavrikios.jpg

Ειλικρινά η ζήλια, η κακία και ο φθόνος που έχουν φωλιάσει στις ψυχές μερικών τους έχει κάνει απάνθρωπους. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Εύχομαι να μην τύχει ποτέ σε κανέναν. Οι εξετάσεις είναι πολύ καλύτερες και οι παλμοί ανέβηκαν. Το θετικό είναι ότι με αφορμή αυτό ανακαλύψαμε μία δυσλειτουργία στην μιτροειδή βαλβίδα της καρδιάς την οποία θα διερευνήσουμε περαιτέρω και θα διορθώσουμε πριν διογκωθεί το πρόβλημα.

Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Ευχαριστώ τη γυναίκα μου, την οικογένεια μου, τους συνεργάτες μου, τους μαθητές μου και τους γιατρούς μου για την αμέριστη φροντίδα, κατανόηση και συμπαράσταση. Ραντεβού σήμερα 1:30 μ.μ. στο "Έλα να δεις" στο Omega Channel. Μου λείψατε!».

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε από το νοσοκομείο

mavrikios_mavrikiou_384605952_296878746623868_1216322171629655126_n.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved