Η Μαριτίνα Ντενίση με μπλε σικ φόρεμα θα σου θυμίσει τη μητέρα της Μιμή – Η αριστοκρατική εμφάνιση
Showbiz

Η Μαριτίνα Ντενίση με μπλε σικ φόρεμα θα σου θυμίσει τη μητέρα της Μιμή – Η αριστοκρατική εμφάνιση

Με αριστοκρατική εμφάνιση στη βράβευση της μητέρας της η Μαριτίνα Ντενίση.

Είκοσι επτά συναπτά έτη, συμπληρώνει εφέτος ο θεσμός του Ευρω Αμερικανικού Συμβουλίου Γυναικών – EAWC- με την απονομή των βραβείων της «Θεάς Αρτέμιδος». Τα φετινά βραβεία της Θεάς Αρτέμιδος, πραγματοποιήθηκαν στο ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ και ανάμεσα στους βραβευθέντες ήταν και η Μιμή Ντενίση.

mimi_denissi_384353514_2025818054450732_3811079937558451633_n.jpg

Φορώντας ένα λευκό σύνολο δια χειρός Βασίλη Ζούλια η ηθοποιός παρέλαβε το βραβείο της ενώ στο πλευρό της, είχε την κόρη της Μαριτίνα. Εξίσου εντυπωσιακή καθώς επέλεξε κι εκείνη δημιουργία του Βασίλη Ζούλια.

Η Μαριτίνα φόρεσε μπλε μίντι φόρεμα με λευκές γόβες ενώ ολοκλήρωσε το look της με σικ τσαντάκι και όμορφα κοσμήματα.

«Πράγματι, έχασα πολλά κιλά. Περιόρισα τις ποσότητες του φαγητού, κάνω αυστηρή δίαιτα και προπονούμαι στον Πανελλήνιο με γυμναστή

Είπα «δεν πάει άλλο». Μετά από ένα σημείο δεν μου άρεσε η εικόνα μου και αποφάσισα να την αλλάξω. Είχα διάφορα θεματάκια, τα έλυσα και ξεκίνησα. Σε όλη αυτή τη διαδρομή είχα τη συμπαράσταση της μαμάς και όλης της οικογένειας.», δήλωσε πρόσφατα η ίδια για την απώλεια των περιττών κιλών της.

«Η αλήθεια είναι ότι η κόρη μου προσπάθησε πάρα πολύ να χάσει κιλά. Όπως ξέρετε, στην εποχή μας, υπάρχει πάρα πολύ bullying. Αν είσαι πιο λεπτός, πιο παχουλός, πιο κοντός, πιο ψηλός, παντού ένα bullying. Είχε βιώσει bullying κυρίως λόγω της δικής μου διασημότητας. Είναι όμως πολύ δυνατή», είχε πει η Μιμή Ντενίση.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved