Κόρα Καρβούνη: Παντρεύτηκε τον Παναγιώτη Γαλανό - Οι πρώτες φώτο από τον γάμο της
Showbiz

Κόρα Καρβούνη: Παντρεύτηκε τον Παναγιώτη Γαλανό - Οι πρώτες φώτο από τον γάμο της

Η Κόρα Καρβούνη η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά, Οι Πανθέοι, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον επί χρόνια σύντροφό της, Παναγιώτη Γαλανό.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο Βασίλης Κορομάντζος, ο οποίος δημοσίευσε και στιγμιότυπα από τον γάμο του ζευγαριού και έγραψε χαρακτηριστικά: «Μια μικρή ανάπαυλα από τον προεκλογικό αγώνα για να παντρέψουμε αγαπημένα ζευγάρια στο δημαρχείο της Αθήνας.

Χθες εν μέσω των γάμων είχα την τιμή και πάντρεψα και την γνωστή ηθοποιό κα Κόρα Καρβούνη με τον σύντροφο της Παναγιώτη Γαλανό.

korakarvouni_55776953_403297570503127_6306517416728346262_n.jpg

Τους εύχομαι βίον ανθόσπαρτον, να ζήσουν ευτυχισμένοι και αγαπημένοι.»!

Σε συνέντευξή της η Κόρα Καρβούνη είχε πει για τον άνθρωπό της: "είμαι άνθρωπος αρκετά σταθερός. Δεν μου αρέσουν οι αλλαγές, ακόμα και οι καλές. Με αναστατώνουν. Έχω την τύχη να έχω γνωρίσει έναν σπουδαίο άνθρωπο στη ζωή μου, με τον οποίο είμαστε αρραβωνιασμένοι. Δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα γιατί είμαστε ράκη οικονομικά. Κατά την πανδημία ζούσαμε με το επίδομα. Έτσι, δεν μπορέσαμε να κάνουμε γάμο. Παρ’ όλα αυτά, πάντα λέω «ο άντρας μου» όταν αναφέρομαι στον Παναγιώτη..." και τώρα έκαναν και τον πολιτικό γάμο και δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved