Καρλάκη: «Είναι άσχημο να περνάς μία εγκυμοσύνη μόνη σου! Δεν ξέρω που είναι...»
Showbiz

Καρλάκη: «Είναι άσχημο να περνάς μία εγκυμοσύνη μόνη σου! Δεν ξέρω που είναι...»

Λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί η Μαρία Καρλάκη αποκάλυψε πως χώρισε από τον πατέρα του παιδιού που περιμένει.

H τραγουδίστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ωραία λοιπόν, νομίζω ότι είναι καιρός να σταματήσω να καλύπτω καταστάσεις. Αρκετά κάλυψα γιατί ήλπιζα στη διόρθωσή τους. Δεν είμαστε μαζί, δεν ξέρω που είναι αν με ρωτάς. Θεωρώ ότι έχω πάρα πολλή δύναμη μέσα μου κι όσο περνά ο καιρός θα δυναμώσω κι άλλο.»!

karlaki-(1).jpg

Και σε άλλο σημείο τόνισε στην κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα: «Αυτό που πέρασα και περνάω, εύχομαι να μην το ζήσει ούτε ο χειρότερός μου εχθρός. Αλλά έτσι έχω μάθει να παλεύω μια ζωή, οπότε όλα καλά. Είμαι δυνατός άνθρωπος. Αλλά νομίζω θα πάρω περισσότερη δύναμη όταν γεννηθεί ο γιος μου.»!

Και πρόσθεσε η Μαρία Καρλάκη: Είναι άσχημο να περνάς μία εγκυμοσύνη επί το πλείστον μόνη σου και ό,τι άλλο πέρασα στο διάστημα αυτό. Τουλάχιστον να είναι καλά το σύμπαν που μου έστειλε το δώρο και την ευλογία που έχω στην κοιλιά μου. Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό και νομίζω ότι όλα θα είναι καλά. Πρέπει να βρεις τη δύναμή σου, έχω αρκετή μέσα μου, οπότε όταν γεννηθεί ο γιος μου, θα μου δώσει παραπάνω.

karlaki-(3).jpg

Το έλεγα από την αρχή της εγκυμοσύνης ότι είμαι διατεθειμένη να μεγαλώσω μόνη μου το παιδί μου γιατί μάλλον κάτι είχα κατά νου».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved