Σάσα Σταμάτη: «Φοβόμουν να πάω οπουδήποτε μη με διώξουν» - Η συγκινητική ανάρτηση για τον Ρέμο
Showbiz

Σάσα Σταμάτη: «Φοβόμουν να πάω οπουδήποτε μη με διώξουν» - Η συγκινητική ανάρτηση για τον Ρέμο

Μία άκρως συγκινητική ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σάσα Σταμάτη.

Η γνωστή δημοσιογράφος, με αφορμή την αυριανή πρεμιέρα του Fame Story, αποκάλυψε ένα περιστατικό που αφορά την ίδια και τον Αντώνη Ρέμο που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

«Αύριο έχει πρεμιέρα το Fame Story και θα είσαι κριτής. Για εμένα δεν είσαι ο @aremovic, είσαι ο Αντώνης.

Χριστούγεννα του 2022 ήμουν στα χειρότερά μου, φοβόμουν να πάω οπουδήποτε μη με διώξουν. Ήρθα στο μαγαζί που τραγουδούσες γιατί ήμουν καλεσμένη. Καθόμουν στον καναπέ και είχα ταχυπαλμία. Βγήκες στη σκηνή και ήρθες και μου έκανες χειροφίλημα. Έφυγα στις 2, φοβόμουν. Βγαίνοντας από το νυχτερινό κέντρο ακούω να λες στην πίστα “που πήγε η Σάσα”.

aremovic_312640245_508014914524660_496470110306736370_n.jpg

Μπήκα στο αυτοκίνητο και σου έστειλα μήνυμα ότι δεν ήρθα στο καμαρίνι γιατί δεν ήμουν καλά. Στις 06.30 το πρωί μόλις είχες τελειώσει το πρόγραμμα με πήρες τηλέφωνο και για μια ώρα προσπαθούσες να μου πεις πως η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω αναφέροντάς μου τι έχεις περάσει κι εσύ όλα αυτά τα χρόνια.

Μου είπες ψηλά το κεφάλι, προχώρα! Σε ευχαριστώ δημόσια για όλα! Τίποτα δεν είναι τυχαίο, ήσουν, είσαι και θα είσαι νούμερο ένα. Όχι μόνο καλλιτέχνης αλλά και άνθρωπος», έγραψε χαρακτηριστικά η Σάσα Σταμάτη.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

sasa.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved