Showbiz

Ελένη Χαμπέρη: Δέχτηκε πρόταση γάμου - Καρέ καρέ η στιγμή που ο αγαπημένος της γονατίζει μπροστά της

Πρόταση γάμου δέχτηκε η Ελένη Χαμπέρη η οποία συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor 2021. Η 28χρονη γυμνάστρια στην προσωπική της ζωή βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο καθώς ο σύντροφός της, Αλέξανδρος Αναστασίου της έκανε πρόταση γάμου.

H Ελένη Χαμπέρη την οποία είδαμε και στην All Star εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ είπε το μεγάλο "ναι" και μάλιστα μοιράστηκε τα ευχάριστα και μέσα από τα social media.

Η πρόταση έγινε δίπλα στη θάλασσα και το σκηνικό ήταν ιδιαίτερα ρομαντικό όπως θα δείτε και στο βίντεο. Σε αυτό ο ποδοσφαιριστής φαίνεται να γονατίζει μπροστά της και να της ζητά να γίνει γυναίκα του.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο TikTok, δημοσιεύοντας ένα βίντεο από τη στιγμή που ο αγαπημένος της κάνει την πρόταση γάμου.

«Το να μου λείπεις είναι το χόμπι μου. Να σε προσέχω είναι η δουλειά μου, να σε κάνω χαρούμενη είναι το καθήκον μου και το να σε αγαπώ είναι η ζωή μου», είχε γράψει ο Αλέξανδρος Αναστασίου σε κοινή ανάρτησή του που είχε κάνει πριν μήνες για την Ελένη Χαμπέρη.

Δείτε το βίντεο από τη στιγμή της πρότασης γάμου:

https://www.tiktok.com/@eleni.champeri/video/7283974577187720480

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved