Η Μαρκέλλα Γιαννάτου παραδέχεται για τον χωρισμό από τον Λευτέρη Χαρίτο: «Πληγώθηκα, τραυματίστηκα»
Showbiz

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου παραδέχεται για τον χωρισμό από τον Λευτέρη Χαρίτο: «Πληγώθηκα, τραυματίστηκα»

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου έγινε πρόσφατα μανούλα σε ένα χαριτωμένο κοριτσάκι. Όμως, στο μεταξύ έφτασε και στον χωρισμό με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο με τον οποίο και συνεργάζεται φέτος στη σειρά Η μάγισσα

Καλεσμένη στην εκπομπή I Love ΣΟΥ ΚOY, η ηθοποιός μίλησε για την εγκυμοσύνη της αρχικά λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η εγκυμοσύνη ήταν συνειδητή. Δεν έτυχε, πέτυχε. Ήταν μέσα από μια διαδικασία. Άρχισα να το σκέφτομαι σοβαρά γύρω στα 38-39. Σκέφτηκα ότι δεν έχω πολλά περιθώρια. Νομίζω αγχώθηκα, ναι. Ότι κάπως αν το αποφασίσω μετά τι θα κάνω. Έκανα κρυοσυντήρηση, πέρασα όλη τη διαδικασία. Δεν συνδυάζεται η καριέρα με το παιδί στη δικιά μου περίπτωση. Αν δεν είχα τη μαμά μου θα ήταν αδύνατο. Τώρα είναι δύσκολο» αποκάλυψε η Μαρκέλλα Γιαννάτου και συνέχισε μιλώντας για τον χωρισμό της από τον σκηνοθέτη της σειράς Η μάγισσα, Λευτέρη Χαρίτο ο οποίος υπήρξε σύντροφός της:

Μαρκέλλα Γιαννάτου για τον χωρισμό της από τον Λευτέρη Χαρίτο: «Πληγώθηκα, τραυματίστηκα»


«Με επηρέασε πάρα πολύ, πέρασα πάρα πολύ δύσκολα όλη αυτήν την περίοδο. Είχα την τύχη να έχω μια καλή εγκυμοσύνη, οπότε δεν φορτώθηκε με άλλα πράγματα. Αλλά ήταν δύσκολο, ναι. Πληγώθηκα, τραυματίστηκα, όλα αυτά» είπε η ηθοποιός καθώς ο χωρισμός επήλθε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Και συνέχισε λέγοντας:

202203301155230.0R6A5070.jpg



«Δεν έχεις περιθώρια να μην είσαι καλά όταν βγει από την κοιλιά το μωρό. Νιώθω καθημερινά ότι δεν είμαι αρκετά καλή μαμά. Δουλεύω πολύ, γυρίζω κουρασμένη. Θέλω να της μιλάω, με παίρνει ο ύπνος. Θέλω κι άλλο».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved