Oι ευχές της Καινούργιου στον Κοκλώνη: «Θα γράψεις... fame story... Σε λατρεύω» - Η απάντησή του
Showbiz

Oι ευχές της Καινούργιου στον Κοκλώνη: «Θα γράψεις... fame story... Σε λατρεύω» - Η απάντησή του

Πρεμιέρα έχει απόψε ο Νίκος Κοκλώνης με το Fame Story και η Κατερίνα Καινούργιου δεν θα μπορούσε παρά να τον στηρίξει σε αυτή την τόσο μεγάλη αλλά συγχρόνως και αγχωτική μέρα. 

Η όμορφη παρουσιάστρια σήμερα βάφτισε την κόρη της καλύτερής της φίλης, της φωτογράφου Πωλίνας Νιάρχου και γνώριζε εκ των προτέρων πως δεν θα είναι στο πλευρό του παρουσιαστή για να τον στηρίξει και να τον εμψυχώσει στο παρασκήνιο.

Όμως, φρόντισε να του δώσει δύναμη με τα γλυκά λόγια που του είπε δημόσια, ανεβάζοντας μία υπέροχη κοινή τους φωτογραφία.

«Αγαπημένε μου soul mate καλή αρχή! Να σκίσεις! Είμαι σίγουρη πως θα έχεις κάνει για μια ακόμα φορά συναρπαστική υπερπαραγωγάρα από όλες τος απόψεις!

Εδώ και πολύ καιρό σκεφτόσουν πως το fame story ήταν ένα πολύ ξεχωριστό κόνσεπτ που έλειψε από τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια. Κι επειδή είσαι ο μεγαλύτερος doer που έχω γνωρίσει το είπες κ το έκανες!

Θα γράψεις …fame story, που λες και συ! Σε λατρεύω!», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου, όμως πήρε σχεδόν αμέσως την απάντησή της από τον παρουσιαστή:

«Σε περιμένω ό,τι ώρα και να είναι. Σ' αγαπώ» έγραψε στο μήνυμά του ο Νίκος Κοκλώνης.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved