Μπάρκα: «Ραγίζει καρδιές» το βίντεο με τη γιαγιά της και η αφιέρωσή τους στον παππού της που δεν ζει
Showbiz

Μπάρκα: «Ραγίζει καρδιές» το βίντεο με τη γιαγιά της και η αφιέρωσή τους στον παππού της που δεν ζει

Ο θάνατος του παππού της έχει κοστίσει ιδιαίτερα στη Δανάη Μπάρκα η οποία με ένα βίντεο που ανέβασε και το μήνυμά της, έκανε πολλές καρδιές να... ραγίσουν!

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός επισκέφτηκε τη γιαγιά της, ένα ακόμα λατρεμένο της πρόσωπο και μίλησε για τη γλυκιά συνήθεια που έχουν οι δυο τους κάθε φορά που συναντιούνται, να τραγουδούν το αγαπημένο τραγούδι του παππού.

Τα λόγια της συγκινούν. Διαβάστε παρακάτω το μήνυμά της:

«Ένα από τα αγαπημένα τραγούδια του παππού μου! 🤍

Προσπαθούμε που & που να το σιγοτραγουδάμε μαζί με άλλα αγαπημένα του τραγούδια για να θυμόμαστε τις εποχές που ήμασταν τρεις.
Αυτό το τραγούδι το λέγαμε όλοι μαζί στο νοσοκομείο.. σ' αυτές της ατέλειωτες ώρες στο Ιπποκράτειο ανάμεσα από το καθημερινό μας πρόγραμμα για πάνω από 2 μήνες : αιμοκάθαρση, εξετάσεις, ύπνο, μπάνιο και τηλεόραση.
Όταν πια ο παππούλης μου έπαψε να έχει δύναμη για τραγούδι του το λέγαμε οι δυο μας αλλά δεν το ολοκληρώναμε γιατί πάντα μία απ' τις δυο ξεσπούσε σε κλάματα.
Αυτή τη φορά το είπαμε ολόκληρο.
Δεν σταματήσαμε να πονάμε, απλά συνηθίσαμε κάπως να μην έχουμε το χέρι του να μας κρατάει.
Ελπίζω από κάπου να βλέπει ποσό πολύ μιλάμε για εκείνον. Ελπίζω από κάπου να μαθαίνει ότι παντού λέμε για την ατελείωτη αγάπη που του έχουμε.
Ελπίζω όλοι να συνειδητοποιούμε κάθε μέρα ποσό τυχεροί είμαστε που υπάρχουμε και ότι το μόνο που έχει αξία είναι οι άνθρωποί μας και η αγάπη. Τίποτα άλλο.
🤍
Γιαγιά, είσαι η αγάπη της ζωής μου.
Παππού, μου λειπεις.
#ηΠοντίκωΣου 🧿💔».

Δείτε το βίντεο όπου τραγουδάει μαζί με τη γιαγιά της:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved