Το ξέσπασμα των θαυμαστών του Καρρά για τα fake news: «Σεβαστείτε τον αγώνα του επιτέλους»
Showbiz

Το ξέσπασμα των θαυμαστών του Καρρά για τα fake news: «Σεβαστείτε τον αγώνα του επιτέλους»

Σε επίσημη ανακοίνωση αναγκάστηκαν να προβούν οι φανατικοί θαυμαστές από το επίσημο fan page του Βασίλη Καρρά μετά τα fake news που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και τον θέλουν να έχει φύγει από τη ζωή. 

Στο επίσημο fan page του λοιπόν, έχει αναρτηθεί η εξής ανακοίνωση:

«Τον τελευταίο καιρό ο αγαπημένος σε όλους μας Βασίλης Καρράς δίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια τον δικό του αγώνα με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ουδέποτε έκρυψε ο ίδιος απο τον κόσμο ούτε και εμείς που είμαστε η επίσημη φωνή του. Τις τελευταίες ημέρες και στο βωμό του χρήματος, από διάφορα site του διαδικτύου διακινούνται μακάβριες ειδήσεις με αποκορύφωμα την τελευταία ώρα που κυκλοφορεί ότι ο καλλιτέχνης δε βρίσκεται πια στη ζωή.

karras.jpg

Διαβεβαιώνουμε όλο τον κόσμο ότι τίποτα απο αυτά που γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και οτιδήποτε αφορά την υγεία του θα το μαθαίνετε με πλήρη εντιμότητα απο εμάς. Έχετε καταφέρει να καταρρακώσετε την οικογένεια του περισσότερο απο ό,τι η ίδια η ασθένειά του. Σας θερμοπαρακαλούμε να σεβαστείτε τον αγώνα του επιτέλους…»

Κάτι που σημαίνει πως μπορεί ο Βασίλης Καρράς να διανύει μία αρκετά δύσκολη περίοδο, όμως είναι καλά και είναι προσηλωμένος στον αγώνα του ώστε να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα.

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved