Σίσσυ Χρηστίδου: Πόζαρε με skinny μαύρο τζιν και η διαφορά στη σιλουέτα της είναι θεαματική
Showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου: Πόζαρε με skinny μαύρο τζιν και η διαφορά στη σιλουέτα της είναι θεαματική

Θεαματική η αλλαγή στη σιλουέτα της Σίσσυς Χρηστίδου και πλέον η διαφορά είναι εμφανέστατη!

Σε πρόσφατο story της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια πόζαρε στον καθρέφτη με total μαύρο σύνολο.

Πιο συγκεκριμένα με skinny τζιν και μαύρο top, ένας συνδυασμός που αναδεικνύει άψογα την φουλ αδυνατισμένη σιλουέτα της.

sissychristidou_378445136_217288801329860_8782330558382946112_n.jpg

«Δεν άλλαξε κάτι από τότε που έκλεισε η σεζόν. Ουσιαστικά, έχει γίνει εδώ και πολλούς μήνες αυτή η αλλαγή αλλά θεωρώ ότι πρέπει να περάσουμε σε ένα στάδιο που δεν πρέπει να το συζητάμε. Νιώθω λίγο άσχημα όταν γίνεται αυτό. Νιώθω λίγο αμήχανα γιατί αισθάνομαι πως έχουμε φύγει από αυτή την εποχή που πρέπει να γίνεται θέμα το βάρος ενός ανθρώπου. Ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί για τον εαυτό του», έχει πει για την αλλαγή στην εικόνα της.

Δες φωτογραφίες

«Η ψυχή μου το ξέρει πως ανταπεξήλθα στον θάνατο της μαμάς μου και στο διαζύγιο... Πήρα μια απόφαση που θεωρώ ότι δεν θέλει ιδιαίτερη γενναιότητα, αλλά θέλει ενσυναίσθηση και δύναμη. Η ασθένεια της μητέρας μου με βοήθησε να αντιμετωπίσω όλα τα υπόλοιπα σαν να ήταν λιγότερο βαριά από ό,τι θα τα αντιμετώπιζα αν δεν υπήρχε αυτό. Με βοήθησε σε αυτό το κομμάτι, οπότε έγινα πιο διεκπεραιωτική. Δεν έκανα αυτά που θα έπρεπε να κάνω και αφοσιώθηκα στη μαμά μου», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή Ελένη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved