Βιβή Τσιάμη: Οι φωτογραφίες στη νυφική ανθοδέσμη που συγκίνησαν! «Ήθελα να τους έχω μαζί μου»
Showbiz

Βιβή Τσιάμη: Οι φωτογραφίες στη νυφική ανθοδέσμη που συγκίνησαν! «Ήθελα να τους έχω μαζί μου»

Συγκίνηση προκάλεσε η εικόνα από τον γάμο της Βιβής Τσιάμη.

Η τραγουδίστρια το πρωί της Δευτέρας (2-10) μίλησε στην εκπομπή Happy Day για το ευτυχές γεγονός. «Έχω περάσει διάφορά και χάρηκα γιατί ήταν ένα φρούριο που έπεσε. Δεν ήξερα αν θα τα καταφέρω και βρέθηκε ο άνθρωπος αυτός κι έγινε. Είμαι πολύ χαρούμενη», είπε ανάμεσα σε άλλα η Βιβή Τσιάμη.

gamos-vivi-tsiami-(7).jpg

Αυτό που συγκίνησε ιδιαίτερα τόσο τη νύφη όσο και την παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν μια εικόνα πάνω στη νυφική ανθοδέσμη. Είχε δυο φωτογραφίες των γονιών της που δεν είναι στη ζωή.

gamos-vivi-tsiami-(6).jpg

«Ήταν ένας τρόπος να τους έχω κοντά μου. Ήθελα να είναι μαζί μου. Τους έχω χάσει και ήταν πολύ συγκινητικό όταν μου παρέδωσε την ανθοδέσμη ο γαμπρός. Όποιος έχει βρεθεί στη θέση μου ξέρει πώς είναι», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το βίντεο

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης ενώπιον Θεού και ανθρώπων στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στη Βούλα πριν από μερικές ημέρες. Η πρώην Playmate είχε μιλήσει για τον επικείμενο γάμο της με τον αγαπημένο της, μόλις λίγες εβδομάδες πριν τη μεγάλη μέρα.

«Είχαμε συζητήσει ότι έχουμε μια τέτοιου είδους σχέση, σοβαρή, για να καταλήξει σε γάμο, αλλά δεν ήξερα πότε και αν θα έκανε την πρόταση... Είχαμε πάει βόλτα τα σκυλάκια µας και κάποια στιγμή συναντηθήκαμε. Μετά πάλι συναντηθήκαμε στη βόλτα. Μέναμε κοντά, οπότε συναντιόμασταν. Κάποια στιγμή µε προσέγγισε για να βγούμε ραντεβού. Βγήκαμε και είχαμε χημεία από την πρώτη στιγμή. Δεν πίστευα ότι υπάρχει τέτοιος άνθρωπος στον κόσμο» είχε πει η Βιβή Τσιάμη η οποία έλαμπε μέσα στο ολόλευκο με δαντέλα νυφικό το οποίο είχε συνδυάσει με πέπλο.

Αμέσως μετά το μυστήριο, ακολούθησε δεξίωση σε κτήμα στο Κορωπί όπου οι νεόνυμφοι διασκέδασαν και μοιράστηκαν τη χαρά τους με τους εκλεκτούς καλεσμένους τους, ανάμεσά τους και η Σάσα Σταμάτη, στενή φίλη της νύφης.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved