Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Γνωρίστηκαν στο πλατό και ερωτεύτηκαν τρελά!
Showbiz

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Γνωρίστηκαν στο πλατό και ερωτεύτηκαν τρελά!

Λες και έκαναν... ζέσταμα στη μικρή οθόνη η Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά και ο Αντώνης Στάμος!

Οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί ξεκίνησαν ως τηλεοπτικό ζευγάρι στη σειρά της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και κατέληξαν να είναι ζευγάρι και στη ζωή.

Αυτή η τηλεοπτική συνύπαρξη τους έφερε κοντά και τους έκανε να ανακαλύψουν πόσο πολλά τους ενώνουν. Από κοινού, ωστόσο, έχουν αποφασί[1]σει να κρατούν χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή. Αν και η σχέση τους μετρά πλέον τρία χρόνια, ελάχιστοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν ότι οι δυο τους είναι μαζί.

Η Iζαμπέλλα Μπαλτσαβιά, η οποία αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στους «Πανθέους» του ΣΚΑΙ, γνώρισε και ερωτεύτηκε τον σύντροφό της κατά τη συνεργασία τους στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

platanos-(1).jpeg

Ο έρωτας ήταν αμοιβαίος. Από τότε οι δυο τους είναι αχώριστοι και απολαμβάνουν μια υγιή σχέση που τους έχει βοηθήσει να βρουν τις ισορροπίες τους. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της RealLife, η Ιζαμπέλλα και ο Αντώνης συγκατοικούν ήδη σε ένα όμο[1]φο σπίτι στα Εξάρχεια, όπου καλούν τους φίλους τους για παρεΐστικες βραδιές γέλιου και διασκέδασης.

Οι δύο ηθοποιοί έχουν διαμορφώσει την καθημερινότητά τους σύμφωνα με τις ανάγκες, τις επιθυμίες τους και όλα εκείνα που τους κάνουν ευτυχισμένους.

Ενα από αυτά είναι και ο Τζότζο, το κατοικίδιό τους και τρίτο μέλος της οικογένειάς τους.

Λατρεύουν επίσης τα ταξίδια εντός και εκτός συνόρων, ενώ τα καλοκαίρια «οργώνουν» τις παραλίες, συνήθως με μεγάλες παρέες. Και οι δύο έχουν έντονη την αίσθηση του χιούμορ, αγαπούν τα πάρτι και, όπως φαίνεται και από τις σελίδες τους στα social media, όταν τελειώνουν τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, προτιμούν να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους μαζί.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved