Παναγιώτης Τριβυζάς: Ξανά ερωτευμένος μετά τον χωρισμό με την Σταυρούλα Χρυσαειδή
Showbiz

Παναγιώτης Τριβυζάς: Ξανά ερωτευμένος μετά τον χωρισμό με την Σταυρούλα Χρυσαειδή

Νέα σελίδα για τον Παναγιώτη Τριβυζά. Ο πρωταθλητής του στίβου και μέλος της εθνικής ομάδας επιστρέφει δριμύτερος στον αθλητισμό, αλλά και στον έρωτα.

Εναν χρόνο μετά τον γάμο και το διαζύγιο - εξπρέςαπό τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, βρίσκεται σε νέα σχέση. Αθλητής και μέλος του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδας ο Παναγιώτης πέρασε ένα δύσκολο καλοκαίρι με τις πυρκαγιές να κατακαίνε την Ελλάδα.

«Εγώ ήμουν υπηρεσία στη φωτιά στην Πάρνηθα. Ηταν δύσκολα», λέει στη Realnews και συνεχίζει: «Με το που τελείωσαν οι φωτιές συμμετείχα σε αγώνες στην Αυστρία, επέστρεψα στην Ελλάδα και πήγα για υπηρεσία. Στη συνέχεια ταξίδεψα στην Πολωνία για αγώνες. Τώρα βρίσκομαι σε ρυθμό προπονήσεων, γιατί ακολουθεί μια απαιτητική σεζόν. Ισως είναι η πρώτη φορά που το λέω, έχω κάνει μια σκέψη να είναι η τελευταία μου χρονιά αγωνιστικά και στόχος μου είναι να βρεθώ τον Ιούνιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Ρώμη. Αν εξελιχθούν τα πράγματα όπως επιθυμώ, θα προσπαθήσω να διεκδικήσω και μια συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

panagiotis_trivizas_official_384755066_18214897606301348_8752907162815250965_n.jpg

Ως κύριο στόχο έχω μπροστά μου τώρα το Ευρωπαϊκό. Ισως να είναι το τελευταίο μου και θέλω να έχω κοντά μου την οικογένειά μου. Η περσινή χρονιά ήταν η χειρότερη που είχα στην καριέρα μου, για πολλούς.λόγους και έμεινα πίσω. Εχω αρχίσει και σκέφτομαι το επόμενο βήμα στην αθλητική μου καριέρα».

Εξι μήνες μαζί

ioanna_karaiskou_365405978_764569552085239_4419634879181302814_n.jpg

Μετά τον γάμο και το διαζύγιο μέσα σε τρεις μήνες από την επί πεντέμισι χρόνιά πρώην σύντροφό του, επίσης αθλήτρια, Σταυρούλα Χρυσαειδή ο Παναγιώτης Τριβυζάς έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Ιωάννας Καραΐσκου.

«Εδώ και έξι μήνες είμαι με έναν πολύ ξεχωριστό άνθρωπο, με ένα υπέροχο πλάσμα. Είμαι πολύ τυχερός που είμαι με την Ιωάννα, περνάμε πολύ ωραία. Δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο του αθλητισμού, έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και είναι διευθύντρια σε μεγάλη εταιρεία. Γνωριστήκαμε σε κοινή φιλική παρέα. Ολα τα δύσκολα τα έχω αφήσει πίσω μου και προχωρώ μπροστά. Είμαι πολύ χαρούμενος και έχω την απόλυτη στήριξη και τη μέγιστη ψυχολογία για να πετύχω τους στόχους μου».

Εδώ και λίγους μήνες το ζευγάρι συγκατοικεί στο σπίτι του Παναγιώτη, ενώ πριν από λίγες ημέρες μια μεταφορική έφερε και τα έπιπλα της Ιωάννας στο διαμέρισμα.

«Είναι ένας πάρα πολύ ώριμος άνθρωπος και δεν μας ενδιέφερε αν είναι νωρίς για να συγκατοικήσουμε. Εχουμε περάσει και οι δύο δύσκολες καταστάσειςστη ζωή μας και υπήρχε κοινό σημείο επαφής για να δούμε αν ταιριάζουμε», καταλήγει ο Παναγιώτης

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved