Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης συγκινείται κάθε φορά που επισκέπτεται το πατρικό του στη Μυτιλήνη (pics)
Showbiz

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης συγκινείται κάθε φορά που επισκέπτεται το πατρικό του στη Μυτιλήνη (pics)

Στον διάσημο ανά τον κόσμο οικισμό του Πλωμαρίου στη Μυτιλήνη γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και με την πρώτη ευκαιρία βρίσκεται εκεί, στο πατρικό του για να περάσει λίγο χρόνο και να ξυπνήσει μνήμες των παιδικών του χρόνων. 

Μπορεί ο επίγειος παράδεισός του, το κτήμα του που περιλαμβάνει και ξενοδοχειακή μονάδα και το οποίο έχει δημιουργήσει με τη Βίκυ Σταυροπούλου να βρίσκεται στη Μάνη, όμως η καρδιά του ανήκει στο νησί του, εκεί που έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής του. Εκεί μεγάλωσε και ανδρώθηκε. Εκεί έκανε όνειρα τα οποία ήρθε στην Αθήνα να κάνει πραγματικότητα και τα κατάφερε.

Ο αγαπημένος ηθοποιός βρέθηκε εκεί για περίπου δύο εβδομάδες μέσα στον Σεπτέμβριο και φυσικά έμεινε στο σπίτι του το πατρικό που όπως αναφέρει και στις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό, πάντα επισκέπτεται με χαμόγελο αλλά και με... θλίψη.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Αποχαιρετώ για άλλη μια φορά το σπιτι που γεννήθηκα και μεγαλωσα… Κάθε φορά που επιστρέφω, η χαρά μου είναι μεγάλη… αλλά και μια θλίψη για όλα αυτά που έφυγαν ανεπιστρεπτί…
Θλίψη με χαμόγελο πάντα… η ζωή προχωρά, τρέχει κι εγώ χαίρομαι που είμαι καλά και συναντώ εκεί κάθε φορά το παιδάκι της τελευταίας φωτογραφίας… που εξακολουθεί πεισματικά να στέκεται στον τοίχο της τραπεζαρίας και να με περιμένει…»

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασε ο ηθοποιός:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved