Στην εντατική η Μαίρη Χρονοπούλου με σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο - Όλα τα νεότερα
Showbiz

Στην εντατική η Μαίρη Χρονοπούλου με σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο - Όλα τα νεότερα

Κρίσιμες φαίνεται να είναι οι επόμενες ώρες για την σπουδαία ηθοποιό Μαίρη Χρονοπούλου μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε μέσα στο σπίτι της το βράδυ της Κυριακής (01/10).

Η ίδια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες νοσηλεύεται στην εντατική του Ευαγγελισμού με σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο.

1696246713037-209547268-xronopoulou.jpg

Την είδηση έκανε αρχικά γνωστή ο Μάκης Δελαπόρτας με ανάρτησή του στο Facebook, ενώ στη συνέχεια ο προσωπικός φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου, δημοσιογράφος Αντώνης Μποσκοΐτης, ανέφερε όλα τα νεότερα στον τηλετυπικό αέρα της ΕΡΤ και την εκπομπή «Στούντιο 4».

«Είμαι στη Θεσσαλονίκη. Ήταν κεραυνός εν αιθρία κυριολεκτικά. Εγώ είδα την ανάρτηση που έκανε ο Χάρης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών, και αμέσως επικοινωνήσαμε με τους κοινούς φίλους με τη Μαίρη Χρονοπούλου και τον Χάρη Παπαδόπουλο. Δυστυχώς, η Μαίρη είχε μια πτώση σοβαρότατη χθες βράδυ στο σπίτι της και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην εντατική. Δεν μας επιτρέπεται να αναφερόμαστε σε έναν άνθρωπο που δίνει τη μάχη αυτή τη στιγμή να κρατηθεί στη ζωή, να κάνουμε νεκρολογίες. Καταλαβαίνετε τώρα, είναι πολύ δύσκολη στιγμή. Απλά, να ευχηθούμε να μπορέσει να αναρρώσει η γυναίκα. Αυτό μόνο, τίποτα άλλο. Η Μαίρη είναι πολύ δυνατός άνθρωπος, το έχει αποδείξει. Έχει περάσει ουκ ολίγες περιπέτειες με την υγεία της. Ετοιμαζόταν να κάνει και πράγματα στο θεατρικό σανίδι. Ας ελπίσουμε ότι θα τα καταφέρει και θα το ξεπεράσει. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, όλοι οι άνθρωποι που είμαστε κοντά της, αυτή τη στιγμή προσευχόμαστε ο καθένας εκεί που πιστεύει για να γίνει καλά η Μαίρη Χρονοπούλου», είπε ο Αντώνης Μποσκοΐτης.

Η ανάρτηση του Αντώνη Μποσκοΐτη
Ο Αντώνης Μποσκοΐτης σε ανάρτηση που έκανε έγραψε χαρακτηριστικά: «Βγήκα στην εκπομπή του Θανάση και της Νάνσυς. Με κάλεσαν να μιλήσω για τη Μαίρη Χρονοπούλου απ' τη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκομαι. Αυτό που είπα είναι πως δεν πρέπει να αρχίσουμε τις νεκρολογίες για έναν άνθρωπο που ακόμη δίνει τη μάχη της ζωής του. Όσο κι αν έκλαψα με την είδηση -το ίδιο και η Μιμή Ντενίση που μόλις μιλήσαμε- θέλω να πιστεύω πως η Μαίρη θα τα καταφέρει για μια ακόμη φορά. Μια πτώση μέσα στο σπίτι της από ένα-δυο σκαλοπάτια την οδήγησε στην εντατική με σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Ας προσευχηθούμε για τη Μαίρη, οπουδήποτε κι αν πιστεύει ο καθένας. Αυτό μόνο και τίποτα άλλο».

mairi2.png

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved