Παπαδοκωνσταντάκης για Μάγισσα: «Ο έρωτας του Μάρκου με τη Θεοφανώ είναι κρυφός»
Showbiz

Παπαδοκωνσταντάκης για Μάγισσα: «Ο έρωτας του Μάρκου με τη Θεοφανώ είναι κρυφός»

Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης είναι ένας σεμνός καλλιτέχνης σπάνιας πειθαρχίας και ευγένειας, με σημαντική πορεία στο θέατρο και επιλεκτικές τηλεοπτικές συνεργασίες.

Τη φετινή σεζόν για εκείνον δεν υπήρξε δίλημμα για το αν θα κάνει τηλεόραση αφού «Η μάγισσα» ήταν μια πρόταση που δέχτηκε με χαρά και συγκίνηση καθώς με τους της είχε ξανασυνεργαστεί στις «Άγριες μέλισσες». Όσο για τον ρόλο του; Υποδύεται τον Μάρκο Λάσκαρη και διάδοχο του ξακουστού καπεταναίου Μιχαήλ, που είναι ερωτευμένος με τη Θεοφανώ, αλλά και παντρεμένος με τη γυναίκα που του όρισε ο πατέρας του.

Στη σειρά υποδύεστε τον Μάρκο Λάσκαρη. Είναι ένας θετικός ήρωας.

«Ποτέ δεν χαρακτηρίζω τους χαρακτήρες σε καλούς και κακούς. Όλοι καλοί είμαστε και προσπαθούμε να βρούμε τον τρόπο να ζήσουμε στον κόσμο αυτό. Ο Μάρκος είναι πλούσιος, τα έχει όλα από μικρός και θα πάρει τη διαδοχή από τον πατέρα του Μιχαήλ. Επίσης έχει μεγαλώσει με δύο μητέρες, τη βιολογική του μάνα που είναι η σύγκρια, και τη Δαμιανή, την πρώτη γυναίκα του πατέρα του. Είναι ένα παιδί διαβασμένο, που δεν έχει πολλούς φίλους. Ζει σε ένα μελαγχολικό σύμπαν. Θέλει να φύγει από τη ζωή αυτή. Δεν ποθεί την εξουσία, αλλά να ταξιδέψει στο εξωτερικό και να γνωρίσει πολιτισμούς και περιοχές. Είναι ανοιχτό μυαλό και δεν επιθυμεί να μείνει στο εγκλωβιστικό κλίμα της Μόνης. Και αυτόν τον στόχο της ελευθερίας του πίστευε ότι θα τον πραγματοποιήσει με τη Θεοφανώ».

Επειδή είναι ερωτευμένοι, θα έφευγαν μαζί;

«Με τη Θεοφανώ γνωρίζονται από παιδιά και όντως ο Μάρκος ονειρευόταν μια μέρα να φύγει μαζί της και να φτιάξουν μια ευτυχισμένη οικογένεια. Όμως πριν γίνει αυτό ήρθε μια βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών να αλλάξει τα σχέδια. Για να τελειώσει ο γδικιωμός (εκδίκηση) έπρεπε ο πρωτότοκος γιος να παντρευτεί μία από τις κόρες της εχθρικής οικογένειας. Οπότε φορτώνοντάς του αυτή την υποχρέωση. Ο Μάρκος μένει εγκλωβισμένος και πάλι, χωρίς όνειρα, έχοντας μια μικρή ελπίδα ότι μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα και να εγκαταλείψει τον πύργο. Τη ζωή αυτή που θέλει τη ζει ο θείος του ο Κανέλλος (Νίκος Ψαρράς) που είναι σαν δεύτερος πατέρας του».

Η γυναίκα του Μιχαήλ, η Δαμιανή, αγαπάει τον Μάρκο σαν δικό της παιδί;

«Ναι κι αισθάνεται τυχερός που πήρε αγάπη από δύο μάνες και τις αγαπάει κι εκείνος ισάξια. Καταλαβαίνει τον πόνο της βιολογικής του μητέρας που αναγκάστηκε να τον δώσει να τον μεγαλώσει η πρώτη σύζυγος αλλά και την πρώτη σύζυγο που δεν μπορούσε να κάνει γιο».

MARKOS-PAPADOKWNSTANTAKHS.jpg

Καταδικάστηκε όμως σε έναν γάμο που δεν ήθελε.

«Σύμφωνα με τον νόμο της Μάνης, αν λυθεί ο γάμος που έχει προκύψει από ξεγδικιωμό, τότε η βεντέτα ξαναρχίζει. Οπότε είναι δέσμιος αυτής της κατάστασης».

Μετά τον γάμο έχει σχέσεις με τη Θεοφανώ;

«Και οι δύο προσπαθούν να τις σταματήσουν και τους βλέπουμε να έχουν ήδη πάρει κάποιες αποστάσεις. Παρ' όλα αυτά, συμβιώνουν στον ίδιο χώρο και αυτό είναι σκληρό και για τους δύο».

Γνωρίζουν τα μέλη της οικογένειας γι’ αυτόν τον έρωτα;

«Όχι. κανείς. Είναι κρυφός. Όλοι νομίζουν ότι την αγαπάει πολύ γιατί είναι φίλοι αφού γνωρίζονται από παιδιά».

Υπάρχει αντιζηλία ανάμεσα στη Θεοφανώ και της γυναίκας του, τη Μεταξία;

«Και η Μεταξία έχει μεγάλο πρόβλημα γιατί ξέρει με έναν τρόπο, έχει μια γυναικεία διαίσθηση που τη διαβεβαιώνει ότι κάτι τρέχει».

Πηγή: TV 24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved