Σπυροπούλου: «Στον 8ο μήνα ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί να μη γεννήσω το παιδί. Έπαθα σοκ»
Showbiz

Σπυροπούλου: «Στον 8ο μήνα ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί να μη γεννήσω το παιδί. Έπαθα σοκ»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν η πρώτη καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε πρώτη φορά τις επιπλοκές που αντιμετώπισε στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η παρουσιάστρια ανέφερε στην εκπομπή, The 2night Show: «Γενικά είχα εύκολη εγκυμοσύνη αλλά απ’ όταν έκανα μία τηλεοπτική εμφάνιση και μετά ξέσπασε μία θύελλα αντιδράσεων και έκτοτε εγώ είχα πάρα πολλές επιπλοκές. Τα πήρα πολύ μέσα μου.

Και πρόσθεσε: «Έπρεπε να κάνω αμνιοπαρακέντηση στον 8ο μήνα, δεν το ‘χω πει ποτέ. Ο γιατρός με ενημέρωσε ότι πρέπει να είμαι σε πλήρη ακινησία και ότι μπορεί να γεννήσω τα επόμενα 24ωρα. Δεν υπήρχε κάποια αιτιολογία για το πώς προέκυψε.»!

spiropoulou233.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: Το πιο δύσκολο ήταν ότι έπρεπε να μπω σε μία διαδικασία εξετάσεων που έπρεπε να περάσουν 14 μέρες εργάσιμες για να βγουν τα αποτελέσματα. Ο γιατρός μου είπε ότι έχει δει κάτι και ότι έπρεπε να πάρουμε δείγμα για να δούμε τα αποτελέσματα. Του λέω: “ποιο είναι το κακό σενάριο;” Μου λέει: “να μην κρατήσεις το παιδί”. Έπαθα σοκ. Έκανα την εξέταση που ήταν επώδυνη, γιατί είναι επεμβατική μέθοδος.»!

konstantina.jpg

Και κατέληξε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Περίμενα 14 ημέρες για τα αποτελέσματα και ήμουν σε άθλια κατάσταση. Έτρωγα πάρα πολύ. Τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης τα έβαλα τότε. Έλεγα στον Βασίλη: “δεν μας παίρνει ο γιατρός, μάλλον δεν θέλει να μας πει την αλήθεια”. Τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης τα πήρα εκεί από το άγχος και τη στεναχώρια, συνολικά πήρα 30 κιλά»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved