Μαίρη Χρονοπούλου: Το ατύχημα που την οδήγησε στην εντατική
Showbiz

Μαίρη Χρονοπούλου: Το ατύχημα που την οδήγησε στην εντατική

Η Μαίρη Χρονοπούλου δίνει μάχη στην εντατική! Κατά την πτώση της χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι, στην άκρη του τραπεζιού, και σωριάστηκε λιπόθυμη στο πάτωμα.

Το απόγευμα της Κυριακής γλίστρησε από τα σκαλοπάτια του σαλονιού του σπιτιού της στην Παιανία, χτυπώντας σοβαρά στο κεφάλι και μένοντας πεσμένη αναίσθητη στο δάπεδο για ώρες. Εκείνη τη στιγμή ήταν ολομόναχη στο σπίτι, αφού η βοηθός της βρισκόταν εκτός της οικίας, σε προσωπικές της υποχρεώσεις.

Κατά την πτώση της χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι, στην άκρη του τραπεζιού, και σωριάστηκε λιπόθυμη στο πάτωμα. Λίγες ώρες αργότερα η βοηθός της -μπαίνοντας στο σπίτι- αντίκρισε τη Μαίρη σωριασμένη στο πάτωμα και κάλεσε για βοήθεια τους οικείους του στενού φιλικού της περιβάλλοντος. Δεν υπήρχε πουθενά αίμα, διότι προκλήθηκε εσωτερική αιμορραγία. Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ, διότι απαγορευόταν οποιαδήποτε άλλη μετακίνηση εξαιτίας της άσχημης πτώσης της.

mairi222.jpg

Με εξαιρετική προσοχή μεταφέρθηκε στα Επείγοντα του εφημερεύοντος Νοσοκομείου Ευαγγελισμός. Ηδη είχε ειδοποιηθεί το νοσοκομείο και είχε χτυπήσει συναγερμός!

mairi-xronopoulou4.jpg

Οδηγήθηκε αμέσως για απεικονιστικές εξετάσεις, όπου και διαγνώστηκε βαριά εγκεφαλική κάκωση λόγω πτώσης και εισήχθη αμέσως στη μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου και παραμένει έως τώρα. Το νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και εξέχοντες ιατροί παρακολουθούν ενδελεχώς τη σοβαρή κατάσταση της υγείας της, η οποία χαρακτηρίστηκε εξαιρετικά βαριά, και όλοι προσεύχονται και ελπίζουν σε ένα θαύμα. Ολο το οικείο περιβάλλον της Μαίρης Χρονοπούλου είναι συντετριμμένο σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο και καλό της φίλο, Γιάννη Αρμουτίδη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved