«Το αγόρι μου, ο πατέρας της κόρης μου», γράφει η Πέγκυ Τρικαλιώτη και μοιράζεται σπάνια φωτό του
Showbiz

«Το αγόρι μου, ο πατέρας της κόρης μου», γράφει η Πέγκυ Τρικαλιώτη και μοιράζεται σπάνια φωτό του

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν θα απολαύσουμε την Πέγκυ Τρικαλιώτη στην μεγάλη παραγωγή του Alpha «Το προξενιό της Ιουλίας» σε έναν ακόμη ρόλο – πρόκληση!

Σπάνια η ηθοποιός θα μοιραστεί φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή, ωστόσο αυτή τη φορά έκανε τη διαφορά και ανέβασε μια φωτογραφία του συντρόφου της με αφορμή τα γενέθλιά του.

201912111050000.0982_DOSIS_TRIKALIOTI_10122019.jpg

«Αυτό το αγόρι σήμερα έχει γενέθλια….το αγόρι μου, ο πατέρας της κόρης μου, ο σύντροφος ζωής μου, ο άνθρωπος που μας στηρίζει, μας ανέχεται μας αγαπάει και είναι πάντα παρόν σε όλα, όσο δύσκολα ή εύκολα έρχονται τα πράγματα! Σε αγαπάω για αυτά και για αλλά τόσα! Χρόνια σου πολλά λατρεία μου! Κάθε σου θέλω…ευχή μου!», έγραψε η ίδια

Δες στη gallery τη σπάνια φωτογραφία του

«Μας θέλει παντρεμένους, θα δούμε κάποια στιγμή. Πηγαίνει στα σπίτια των φίλων της, βλέπει τους γονείς τους παντρεμένους στις φωτογραφίες και έρχεται και μου λέει: «Εσείς πού είστε;». «Δεν έχουμε» της απαντώ. Δεν το ήθελε κανένας από τους δυο μας, δεν το έχουμε συζητήσει καν. Μπορεί αύριο το πρωί να αποφασίσουμε να παντρευτούμε, αλλά δεν με έχω ονειρευτεί ποτέ με νυφικό. Μπορεί να το βάλω, δεν ξέρω. Δεν είναι ότι θα το βάλω και θα πάθω κάτι σαν να μου το έστειλε η Μήδεια, καμία σχέση. Αλλά δεν ήμουν από τα κοριτσάκια που έλεγαν θέλω να παντρευτώ», έχει πει η ίδια εξηγώντας τον λόγο που δεν έχει κάνει γάμο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved