Η Τέτα Καμπουρέλη στο gossip-tv: «Θα πικραθώ πολύ αν η Μαίρη Χρονοπούλου δε βγει νικήτρια»
Showbiz

Η Τέτα Καμπουρέλη στο gossip-tv: «Θα πικραθώ πολύ αν η Μαίρη Χρονοπούλου δε βγει νικήτρια»

Στο gossip-tv μίλησε η καλή φίλη της Μαίρης Χρονοπούλου, Τέτα Καμπουρέλη.

Η επιχειρηματίας και ηθοποιός διατηρεί στενές επαφές μαζί της ενώ η Μαίρη Χρονοπούλου συχνά επισκέπτονταν το μαγαζί που διατηρεί η Τέτα για την περιποίησή της.

1696328314175-179836958-teta-mairy-(1).png

«Θα πικραθώ πολύ αν η αγαπημένη μου Μαίρη δεν καταφέρει να βγει νικήτρια και από αυτή τη μάχη. Την θυμάμαι να έρχεται πάντα με ένα κουτί γλυκά στο Teta’s Beauty Salon και να λέμε τα προσωπικά μας. Έφευγε με ένα χαμόγελο στα χείλη της από την περιποίηση που της κάναμε. Μίλησα με δικά της πρόσωπα χθες και με τον Σπύρο Μπιμπίλα. Περιμένω να ακούσω καλά νέα», είπε.

teta-mairy-(2).jpg

Η Μαίρη Χρονοπούλου δίνει μάχη στην εντατική. Κατά την πτώση της χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι, στην άκρη του τραπεζιού, και σωριάστηκε λιπόθυμη στο πάτωμα.
Το απόγευμα της Κυριακής γλίστρησε από τα σκαλοπάτια του σαλονιού του σπιτιού της στην Παιανία, χτυπώντας σοβαρά στο κεφάλι και μένοντας πεσμένη αναίσθητη στο δάπεδο για ώρες. Εκείνη τη στιγμή ήταν ολομόναχη στο σπίτι, αφού η βοηθός της βρισκόταν εκτός της οικίας, σε προσωπικές της υποχρεώσεις.

Από την Κυριακή 1/10 το απόγευμα νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό και ο νευροχειρουργός της, Γιώργος Στράντζαλης είπε πως έχει μια βαριά βλάβη στον εγκέφαλο και είναι στην εντατική.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved