Πετρετζίκης – Παπαμιχαήλ: Παντού μαζί! Το ταξίδι στην Κάρπαθο για τα γυρίσματα της εκπομπής
Showbiz

Πετρετζίκης – Παπαμιχαήλ: Παντού μαζί! Το ταξίδι στην Κάρπαθο για τα γυρίσματα της εκπομπής

Άκης ΠετρετζίκηςΚωνσταντίνα Παπαμιχαήλ: Μπορεί οι εμφανίσεις τους μπροστά στον φωτογραφικό φακό να είναι σπάνιες, αλλά όπου πηγαίνουν είναι αχώριστοι!

Ο λόγος για τον Άκη Πετρετζίκη και την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, που πρόσφατα βρέθηκαν στη μοναδική Κάρπαθο.

1688747149769-938018982-petretzikis-(1).jpg

Ο αγαπημένος σεφ ταξίδεψε στο νησί μαζί με το συνεργείο της εκπομπής του για τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων της εκπομπής μαγειρικής που παρουσιάζει μέσα από τη συχνότητα του Alpha και από το πλευρό του δεν έλειπε η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ.

Όλοι έσπευσαν να γνωρίσουν από κοντά τον Άκη Πετρετζίκη που παρακολουθούν ανελλιπώς στην τηλεόραση και να τον δουν να μαγειρεύει με τον δικό του τρόπο τις παραδοσιακές συνταγές του τόπου τους. Ο Άκης έχει δημιουργήσει μια σχέση αλληλεπίδρασης με το κοινό και έχει χτίσει μια δυνατή σχέση μαζί του.

petretzikis-(1).jpg

Η σύζυγός του, Κωνσταντίνα, βρισκόταν διακριτικά στα παρασκήνια των γυρισμάτων και ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και ευγενική με τους κατοίκους, που έσπευσαν να απαθανατίσουν τις στιγμές με τον αγαπημένο σεφ.

Τα γυρίσματα διήρκεσαν τρεις ημέρες και εκείνη τον παρακολουθούσε να δημιουργεί τα δικά του γευστικά πιάτα. Παράλληλα, όμως απόλαυσαν τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο τους μαζί.

Πηγή: Real Life

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved