Δασκαλάκης: Ξανά στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής- «Kαρκίνε είσαι καλός παίκτης,έχεις πάρει προβάδισμα»
Showbiz

Δασκαλάκης: Ξανά στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής- «Kαρκίνε είσαι καλός παίκτης,έχεις πάρει προβάδισμα»

Γιώργος Δασκαλάκης δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο και δημοσίευσε νέα φωτογραφία του, αφού είναι ξανά στο νοσοκομείο. 

Ο τραγουδιστής βρίσκεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμό και δημοσίευσε μία φωτογραφία από το κρεβάτι του πόνου και έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Καλησπέρα Αγάπες μου!!! Π@@@@@ καρκίνε είσαι τελικά καλός παίκτης… έχεις πάρει προβάδισμα νομίζεις εεεε??? Μπορεί… Αλλά είμαι και εγώ καλός όμως… θα φανεί σε λίγο στο χειροκρότημα!!! Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!! ΑΜΗΝ».

1683900424377-845828211-daskalakis.jpg

Και η αγαπημένη του Μαρία Ντινώρη σχολίασε τη νέα του ανάρτηση γράφοντας: «Ζωή μου τίποτα δεν έχει τελειώσει. ΕΣΥ έχεις τον τελευταίο λόγο!!!! Σ αγαπώ και η αγάπη κάνει θαύματα!!! Ζήσε… είσαι ήδη νικητής…σε χρειάζομαι κοντά μου ακούς;».

Δείτε τη φωτογραφία που ανήρτησε στην παρακάτω gallery

Να σας θυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία με τον πατέρα Λεόντιο που του είχε ζητήσει να τον επισκεφθεί για να εξομολογηθεί και είχε γράψει: Έστειλα μήνυμα εχθές αργά τα ξημερώματα σε αυτόν τον Άγιο άνθρωπο όπως τον αποκαλώ...και του λέω...Ξέρω ότι δεν έχεις μέσο να έρθεις από το μοναστήρι του Αρταμίτη μας(70 χλμ.) αλλά βρες...Πρέπει να με εξομολογήσεις πάλι και να μου διαβάσεις την ευχη σου...έλα όποτε μπορείς...πρωί πρωί ήταν εδώ...
Όσοι είναι από τη Ρόδο γνωρίζουν για αυτόν τον χαρισματικό Άνθρωπο του ΘΕΟΥ τον ΠΑΤΕΡΑ ΛΕΟΝΤΙΟ...
Να έχει κάθε ευλογία του ΘΕΟΥ όπως ο ίδιος τη μοιράζει με τη ψυχούλα του στους συνανθρώπους του...
Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!!
ΑΜΗΝ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved