Σπάνια εμφάνιση για την Παναγιώτα Βλαντή και τον σύζυγό της, Γιάννη Βλάχο, στο Θέατρο
Showbiz

Σπάνια εμφάνιση για την Παναγιώτα Βλαντή και τον σύζυγό της, Γιάννη Βλάχο, στο Θέατρο

Μία σπάνια κοινή εμφάνιση στο θέατρο Μικρό Άνεσις έκαναν η Παναγιώτα Βλαντή και ο σύζυγό της, Γιάννης Βλάχος. Το ζευγάρι παρακολούθησε την επίσημη πρεμιέρα του «Ιζαμπέλ Ρεμπώ, ο δικός μου Αρθούρος».

Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε στο κοινό και όπως θα δείτε και παρακάτω, ήταν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι. Η Παναγιώτα Βλαντή επέλεξε ένα total black look στο οποίο έδωσε χρώμα με ένα κιμονό σε πορτοκαλί απόχρωση και απογείωσε το outfit της με πορτοκαλί κομψά πέδιλα.

Το ζευγάρι δεν κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο τώρα, έκανε την έκπληξη. Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Γιάννη Βλάχο, τον Ιούνιο του 2021 στην Ύδρα σε στενό κύκλο.

Η Παναγιώτη Βλαντή είχε αναφερθεί σε εκείνον πριν από τον γάμο τους. Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που είχε δώσει είχε πει:

«Έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο ο έρωτας για μένα. Πρέπει να σου πω ότι, αυτή η φάση που βιώνω είναι από τις όμορφες της ζωής μου. Από αυτές που λες «εντάξει, υπάρχει Θεός!». Πιστεύω ότι έχω βρει έναν σύντροφο ζωής, κάτι που δεν θέλω να το επικοινωνώ και πολύ, γιατί μετά πέφτουν τα κανάλια και τα περιοδικά και ψάχνουν να βρουν ποιος είναι και τι κάνει.».

Δείτε την εικόνα στην παρακάτω Gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved