Χριστίνα Αλούπη: Όλες οι φορές που μας έδειξε το μοντέρνο και ευρύχωρο σπίτι της με την απίθανη θέα
Showbiz

Χριστίνα Αλούπη: Όλες οι φορές που μας έδειξε το μοντέρνο και ευρύχωρο σπίτι της με την απίθανη θέα

Στην Ελλάδα μαζί με την οικογένεια της επέστρεψε μετά από 13 ολόκληρα χρόνια η Χριστίνα Αλούπη και το υπέροχο σπίτι της μας έχει ενθουσιάσει.

Η ηθοποιός και μοντέλο άλλαξε τη ζωή της και επέστρεψε μετά από ένα μεγάλο διάστημα παραμονής της στην Αμερική. Η οικογένεια ήρθε στην Αθήνα τον Μάιο του 2022 και από τότε η ζωή τους άλλαξε για πάντα, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο τόσο για την ίδια όσο και για τα παιδιά της.

Η Χριστίνα Αλούπη μας έχει δείξει το υπέροχο σπίτι της, ουκ ολίγες φορές, μέσα από τα social media. Η ίδια είναι αρκετά ενεργή και καθημερινά μοιράζεται στιγμές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Όπως θα δείτε και παρακάτω στο σπίτι, που βρίσκεται στα βόρεια προάστια, υπάρχουν πολλές cozy γωνιές. Στο σαλόνι της κυριαρχούν τα γήινα χρώματα και το ξύλινο στοιχείο, ενώ “πρωταγωνιστές” είναι τα λουλούδια όλων των ειδών, σε διάφορα χρώματα, τα οποία λατρεύει.

Τα δωμάτια είναι μοντέρνα και ευρύχωρα, όπως και η βεράντα αλλά και το μπάνιο, στα οποία συνηθίζει να φωτογραφίζεται.

Δείτε εικόνες στην παρακάτω Gallery:

Η Χριστίνα Αλούπη μίλησε στην Τζένη Θεωνά και την εκπομπή “Μαμα-δες” για την απόφασή της να γυρίσει στην Αθήνα:

«Στην αρχή το είχαν πάρει θετικά. Όταν βέβαια έγινε η μετακόμιση ο μεγάλος μου γιος, το είχε επεξεργαστεί τόσο καλά στο μυαλό του που ήταν ευτυχισμένος (…) Ο μικρούλης 3,5 ετών δεν μπορούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί, οπότε στην αρχή είχε μπερδευτεί.

Τον πρώτο μήνα ήταν δύσκολα με τον μικρό. Έκλαιγε, έλεγε: “θέλω να πάω σπίτι μου”. Του έλεγα: “αγάπη μου, αυτό είναι το σπίτι σου τώρα, το άλλο σπίτι, δεν είναι σπίτι σου πια”. Του πήρε ένα μήνα περίπου να το καταλάβει με πολλή αγάπη και στοργή».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved