Πάνος Καλίδης: Έκανε πρόταση γάμου στη Λεάννα μετά από 18 χρόνια σχέσης - Δείτε το μονόπετρο
Showbiz

Πάνος Καλίδης: Έκανε πρόταση γάμου στη Λεάννα μετά από 18 χρόνια σχέσης - Δείτε το μονόπετρο

Μετά από 18 χρόνια κοινής ζωής και τρία υπέροχα παιδιά, ο Πάνος Καλίδης έκανε πρόταση γάμου στη, Λεάννα Μάρκογλου λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο αφού θα συμμετέχει στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ,  I’ m a celebrity get me out of here.

Η Λεάννα Μάρκογλου δείχνοντας το μονόπετρο που της έδωσε ο τραγουδιστής αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα πως της έκανε πρόταση γάμου.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ο Πάνος Καλλίδης με αποχαιρέτησε για το reality του ΣΚΑΪ με μια… πρόταση γάμου. Πήγαμε σε μια εκκλησία που είχε ολονυκτία και μου λέει έχω μαζί μου το δακτυλίδι και το κουβαλάω δυο μήνες. Και μου το έδωσε! Μου έκανε πρόταση γάμου, δεν γονάτισε, ήρθε έκατσε δίπλα μου και μου έδωσε το κουτάκι. Μου είπε “Θέλω να γίνεις γυναίκα μου”. Ήταν αμήχανο, δεν ήξερε πώς να το κάνει. Μέσα στο δακτυλίδι είχε γράψει τα αρχικά των παιδιών μας».

9978_LEANA_MARKOGLOY_PANOS_KALIDIS_2762022.jpg

Και πρόσθεσε: «Αυτό ήταν που με συγκίνησε πάρα πολύ και κλαίγαμε και οι δύο. Δεν έχουμε ορίσει ημερομηνία γάμου, δεν είναι κάτι που μας βιάζει. Κάποια στιγμή θα το κάνουμε για την ευλογία του Θεού. Οι κόρες μου είναι πάρα πολύ ευτυχισμένες»!

Δείτε την αποκάλυψή της στο παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή, Super Κατερίνα, το εντυπωσιακό μονόπετρό της αλλά και εξόδους του ζευγαριού.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved