Πέμη Ζούνη: Ο «Έρωτας φυγάς» είναι πρόκληση για όλους
Showbiz

Πέμη Ζούνη: Ο «Έρωτας φυγάς» είναι πρόκληση για όλους

Η Πέμη Ζούνη πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του Open, Έρωτας φυγάς.

Η Πέμη Ζούνη μίλησε για το ρόλο της στη σειρά, για το εξελίξεις της υπόθεσης αλλά και για τη σχέση της με τους υπόλοιπους ηθοποιούς.

Πώς εισπράττετε την επιτυχία της σειράς «Έρωτας φυγάς»;

Για μένα είναι ευχάριστη έκπληξη που η σειρά αγαπήθηκε τόσο πολύ από τον κόσμο και μάλιστα ξεπέρασε τον πήχη που είχαμε βάλει. Για τον ηθοποιό δεν υπάρχει άλλη ανταμοιβή μεγαλύτερη. Οπότε είμαστε πολύ τυχεροί και το καταλαβαίνουμε αυτό κάθε μέρα. Προσωπικά, έχω κάνει δουλειές που αγαπήθηκαν πολύ, αλλά δεν είχα συναντήσει τέτοιο πάθος από τον κόσμο... να με σταματούν στον δρόμο. Πραγματικά χαίρομαι που βρίσκομαι σε αυτή τη δουλειά.

IMG_1721.jpg

Γιατί πιστεύετε ότι αγαπήθηκε τόσο πολύ;

Ένας σημαντικός λόγος που αγαπήθηκε τόσο η σειρά είναι η ταύτιση του κόσμου με τους χαρακτήρες, οι οποίοι είναι πολύπλευροι και ανθρώπινοι. Πιστεύω ότι αυτό είναι ένα μεγάλο σεναριακό ατού. Γιατί δεν πέφτουμε στην παγίδα του γραφικού ήρωα. Δεν υπάρχει ο «καλός» και ο «κακός». Αντιθέτως, οι ήρωες που υποδυόμαστε είναι άνθρωποι με καλές και κακές πλευρές, και αυτό δίνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

IMG_1713.jpg

Φέτος βλέπουμε πολλές σειρές εποχής. Τι κάνει τον «Έρωτα φυγά» να ξεχωρίζει;

Δεν μπορώ να ξέρω τι είναι αυτό που ξεχωρίζει από τις άλλες σειρές εποχής, κυρίως γιατί δεν τις έχω δει. Όμως αυτό που ακούω από τον κόσμο είναι ότι τους αρέσει η καλή χημεία που έχουμε. Ευλογημένα προέκυψε η συγκυρία να «δέσουμε» όλοι οι ηθοποιοί σ’ έναν κοινό κώδικα. Αυτό είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο να συμβεί σε ένα τόσο μεγάλο καστ. Μάλιστα, επειδή η σειρά είναι καθημερινή, παλεύουμε με μεγάλο όγκο γυρισμάτων, για να μη μας ξεφύγει κάτι. Οι χρόνοι είναι αμείλικτοι. Εγώ ήμουν συνηθισμένη να κάνω τηλεόραση σαν σινεμά: μονοκάμερο, πολλές μέρες γύρισμα. Εδώ είναι μια... τρέλα. (Γελάει.) Ο «Έρωτας φυγάς» είναι πρόκληση για όλους, γιατί είναι δύσκολα τα γυρίσματα, καθώς είναι σειρά εποχής και είναι πάρα πολλοί οι χαρακτήρες που πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι ταυτόχρονα στο σετ.

Πηγή: Mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved