Πέμη Ζούνη: Στη συνέχεια θα δούμε νέους σκοτωμούς, «μαυρίλα» αλλά και χιούμορ
Showbiz

Πέμη Ζούνη: Στη συνέχεια θα δούμε νέους σκοτωμούς, «μαυρίλα» αλλά και χιούμορ

Η Πέμη Ζούνη ερμηνεύει το ρόλο της Μαργέτας στην καθημερινή σειρά του Open, Έρωτας φυγάς.

Η Πέμη Ζούνη, σε συνέντευξή της, αναφέρθηκε στο ρόλο της, σε όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αλλά και τα σχέδιά της για το χειμώνα.


Η Μαργέτα και ο Στέφανος θα είναι ξανά μαζί;

Υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο. Δεν μπορεί να χαθούν αυτοί οι δύο άνθρωποι. Δεν ξέρω την κατάληξη, γιατί συνέχεια κάτι τους εμποδίζει, κι αυτό είναι καλό εύρημα σεναριακά, πολύ σωστό. Ωστόσο, είναι μια αγάπη που κρατάει τόσα χρόνια, η οποία πρέπει κάπως να δικαιωθεί. Αλλά δεν νομίζω να έχουν... ευτυχές τέλος.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;
Όπως έχουμε παρακολουθήσει από τα πρώτα επεισόδια, τα πάντα ανατρέπονται. Η Μαργέτα έρχεται κοντά με την Αλεξάνδρα και παράλληλα συγκρούεται σφοδρά με τον Ιάσονα. Στη συνέχεια θα δούμε νέους σκοτωμούς, «μαυρίλα» αλλά και χιούμορ. Το σενάριο είναι σοφά γραμμένο.

1696433910845-851881789-EROTAS-FYGAS.jpg


Τι αγαπάτε στην τηλεόραση;
Στη διαδικασία της δουλειάς μου στην τηλεόραση ως ηθοποιός μού αρέσει η πρόκληση του πιεσμένου χρόνου. Αυτό είναι κάτι τελείως αντίθετο με αυτό πού συμβαίνει στο θέατρο. Οπότε συμπληρώνονται. Πάντα μου άρεσαν οι τεχνικές δυσκολίες, γιατί με «ξυπνάνε» και με κρατούν σε εγρήγορση. Με εξιτάρει να έχωνα νικήσω κάτι.

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σχέδιά σας;
Uα γίνει επανάληψη της παράστασης «O αδερφός μου ο Αμαντέους», σε σκηνοθεσία Βάνας Πεφάνη, που είναι η ιστορία της αδερφής του Μότσαρτ και την ανεβάσαμε πέρυσι για μικρό χρονικό διάστημα, θα παιχτεί για λίγα Σαββατοκύριακα στο Μέγαρο Μουσικής, από Νοέμβριο μέχρι Δεκέμβριο. Αυτή η παράσταση είναι μια «ανάσα» για μένα, γιατί μου έχει λείψει το θέατρο. Δυστυχώς, δεν αντέχεται σωματικά να κάνω περισσότερο θέατρο ταυτόχρονα με τα γυρίσματα.

Πηγή: Mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved