Σταύρος Ζαλμάς: Ο ήρωάς μου θα βιώσει πολλές ανατροπές
Showbiz

Σταύρος Ζαλμάς: Ο ήρωάς μου θα βιώσει πολλές ανατροπές

Ο Σταύρος Ζαλμάς πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του Open, Έρωτας φυγάς.

Ο Σταύρος Ζαλμάς, μίλησε για τις εξελίξεις στη ζωή των ηρώων αλλά και πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος τους στη σειρά.

1696433910845-851881789-EROTAS-FYGAS.jpg


Ποιες είναι οι προσδοκίες σας για τη Β* σεζόν της σειράς «Έρωτας φυγάς»; Αρχικά να πω ότι ήξερα από την αρχή ότι θα έχει επιτυχία π σειρά, καθώς οφείλεται σε έναν συγκερασμό πραγμάτων, όπως το σενάριο, το εκλεκτό επιτελείο ηθοποιών, οι σκηνοθέτες, οι παραγωγοί και η στήριξη του καναλιού. Οπότε για τον Β' κύκλο περιμένω πολύ όμορφα πράγματα, καθώς δεν έχει αλλάξει τίποτα, είναι η ίδια ομάδα ηθοποιών με κάποιες ωραίες προσθήκες.

Η σειρά που πρωταγωνιστείτε είναι εποχής. Είναι πρόκληση για εσάς;
Είναι πρόκληση περισσότερο για την παραγωγή. Ζούμε σε μία χώρα που δεν έχει και την τεράστια κινηματογραφική Παραγωγή, οπότε το να βρεις όλα αυτά τα ρούχα, τα αυτοκίνητα, τους χώρους είναι πρόβλημα. Για έναν ηθοποιό-και μάλιστα της ηλικίας της δικής μου, καθώς την έχω ζήσει αυτή την εποχή- όχι, δεν είναι πρόκληση.

undefined

Πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος του Στέφανου που υποδύεστε;
Ειλικρινά, δεν τα ξέρω όλα. Αλλά φαντάζομαι ότι ο ήρωας θα βιώσει πολλές ανατροπές. Ωστόσο, ο Στέφανος έχει μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα, που δεν αλλάζει εύκολα. Αν τον δούμε να κάνει πράγματα στα οποία δεν μας είχε συνηθίσει, μάλλον θα τα κάνει με μια σκοπιμότητα. Με τη Μαργέτα θα έρθουν ξανά κοντά; θα δούμε... Αγάπη υπάρχει, πάντως, και από τους δύο. Αλλά έχουν γίνει πράγματα τα οποία δεν μπορεί κανείς εύκολα να ξεχάσει. Στο χέρι τους είναι να το επεξεργαστούν το ζήτημα.

Ο Στέφανος είναι κόντρα ρόλος ή έχετε κοινά στοιχεία;

O ηθοποιός, για να υποδυθεί έναν ρόλο, καταθέτει την προσωπικότητά του, οπότε σαφώς ο Στέφανος είναι ποτισμένος από στοιχεία δικά μου. Εξάλλου, δεν πιστεύω στους κόντρα ρόλους. Αν είμαστε καλοί ηθοποιοί και έχουμε τις δυνατότητες, μπορούμε να υποστηρίξουμε τα πάντα.

Πηγή: Mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved