Γιώργος Αγγελόπουλος: Επέστρεψε στα γυρίσματα της Γης της Ελιάς - Οι πρώτες φωτό
Showbiz

Γιώργος Αγγελόπουλος: Επέστρεψε στα γυρίσματα της Γης της Ελιάς - Οι πρώτες φωτό

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος επέστρεψε κανονικά στα γυρίσματα της σειράς Η Γη της Ελιάς και μάλιστα πήγε μαζί με τον κουμπάρο του και γνωστό δικηγόρο Αναστάσιο Ντούγκα.

Θυμίζουμε ότι λίγες ημέρες πριν, η Βάσια Παναγοπούλου, μας είχε ενημερώσει ότι ο Ντάνος θα σταματούσε για λίγο τα γυρίσματα καθώς ήταν πολύ χάλια ψυχολογικά μετά τον θάνατο της μητέρας του Ουρανίας Σουλτάνη, που έφυγε από τη ζωή, μία μέρα μετά τον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση.

1695715597187-719331683-danos-mama-(3).jpg

«Ξέρω ότι αυτή την εβδομάδα δεν θα έρθει καθόλου ο Γιώργος για γύρισμα. Έχουμε και πολύ δύσκολες σκηνές να κάνουμε στη Γη της Ελιάς, συναισθηματικά φορτισμένες. Γιατί από την ώρα που αποκαλύπτεται ότι έχει πάρει την καρδιά του γιου μου, αναπτύσσουμε μια σχέση σχεδόν μητρική. Οι σκηνές που έχουμε να κάνουμε αποκτούν και άλλη σημασία», είχε πει η ηθοποιός για τον συμπρωταγωνιστή της.

«Ο Γιώργος ξεκίνησε πάλι γυρίσματα για τη @gitiselias_megatv με τις ευχές του κουμπάρου του αλλά και όλων μας. Ελα να παίρνει φωτιά ο ρόλος γιατί βάλτωσε κύριε @georgiou82 μου…», διαβάσαμε σε ένα από τα fan club του Γιώργου Αγγελόπουλου και είδαμε και τη φωτογραφία με τον κουμπάρο του.

Μάλιστα και ο Ντάνος έκανε σχετική ανάρτηση στα instastories του.

Δείτε τις αναρτήσεις στην παρακάτω gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved