Φοίβος Δεληβοριάς: Τα γενέθλια, το πάρτι που προετοίμαζαν οι φίλοι του επί 1 μήνα και η ηλικία
Showbiz

Φοίβος Δεληβοριάς: Τα γενέθλια, το πάρτι που προετοίμαζαν οι φίλοι του επί 1 μήνα και η ηλικία

Τα γενέθλιά του γιόρτασε ο Φοίβος Δεληβοριάς πριν από λίγες μέρες και οι φίλοι του έστησαν ένα μεγάλο πάρτι.

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης βρέθηκε μοιράστηκε υλικό από το πάρτι που όπως αποκάλυψε προετοίμαζαν οι φίλοι του επί ένα μήνα.

Ο ίδιος έγινε 50 ετών και μάλιστα μοιράστηκε τις σκέψεις του σε μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα από την ημέρα των γενεθλίων του και την απίθανη τούρτα του, γράφοντας τα πιο όμορφα λόγια για τους ανθρώπους της ζωής του.

delivorias-(5).jpg

Φοίβος Δεληβοριάς

Ο ίδιος τόνισε πως δεν είχε καταλάβει τίποτα για την έκπληξη.

"Συνέβη ή το ονειρεύτηκα; Και τα δύο, νομίζω. Είστε το όνειρό μου. Και η @vassokavalieratou το κορίτσι που φροντίζει αυτή η ζωή να μην εκπέσει ποτέ απ’το όνειρο. Παρέα με τον @dimitris__makris έστησαν την τέλεια ληστεία, το τέλειο πραξικόπημα χτες βράδυ. Ένα μήνα το ετοίμαζαν, κι εγω ο απόλυτος χάχας-χαμπάρι δεν πήρα. Ήταν όλοι εκεί, γονείς, αδέρφια, συμμαθητές, συφάνταροι, οι φίλοι μου στο τραγούδι και στο θέατρο, οι Ταρατσαίοι, τα Νούμερα, το Ιολάκι μου. Στο πιο ωραίο μπαρ της "Καζαμπλάνκα". Όλα από δω και πέρα, φίλοι και σύντροφοι της ζωής μου, είναι δυνατά : η τηλεμεταφορά, η χρονομηχανή, η πτήση πάνω απ’την πόλη. Όλα θα τα κάνουμε, όπως στα όνειρα. Κι ας τους ξύπνιους να κοιμούνται όρθιοι. Σας αγαπώ κι εσάς-και τους χιλιάδες φίλους που μου ευχήθηκαν στα σόσιαλ, θα απαντάω ώσπου να πάθω τενοντίτιδα. Πάμε για άλλα 50.", σημείωσε γλυκά στη λεζάντα της ανάρτησης ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Δείτε τις εικόνες στην παρακάτω Gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved